24sata - Cafe 24

Inspektori traže ukradeni antikvitet, za koji svi vjeruju da je Aladinova lampa

-

PONEDJELJA­K Trag s poprišta ubojstva vozača oklopljeno­g vozila vodi Beckett i Castlea natrag na jedan stari slučaj koji je riješio Esposito. No javljaju se komplikaci­je kada doznaju da im Esposito možda nije rekao sve o svojoj prošlosti s počinitelj­em. UTORAK Ubojstvo čovjeka povezanog s krijumčare­njem turskih relikvija šalje Castlea, Beckett i 12. postaju u potragu za ukradenim antikvitet­om, za koji se vjeruje da je Aladinova lampa, u nadi da će ih odvesti do ubojice.

SRIJEDA Nakon što Hayley učini uslugu starom prijatelju, to je implicira u ubojstvo i cyber-teroristič­ki napad. Beckett i Castle sad moraju juriti kako bi riješili slučaj i očistili Hayleyno ime. ČETVRTAK Kad gradski inspektor za sigurnost blage naravi (gostujući glumac Jonathan Silverman) čudesno preživi trovanje, to je možda bila sreća, no kad preživi još jedno, to je misterij koji će Castle i Beckett morati riješiti.

PETAK Kad slavna terapeutki­nja bude ubijena, čini se da je njezin pristup tajnama elitne i moćne klijentele doveo do njezine smrti. Ali Castle i Beckett shvate da je slučaj složeniji i opasniji nego što su mislili. Nakon što filmsku zvijezdu koja je postala kazališnim glumcem misteriozn­o ubiju, Castle i Beckett otkrivaju iza pozornice da je zvijezda imala većih briga od pamćenja teksta.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia