24sata - Cafe 24

Braku Brankice i Mladena Grdovića došao je kraj

Grdi je pokušao nasilno ući u stan u kojem živi Brankica

-

Mladen Grdović (62) i Brankica (49) službeno su se rastali 7. kolovoza ove godine na Općinskom zadarskom sudu nakon 22 godine braka. Na izricanju presude javnost je bila isključena.

Brankica se pojavila na izricanju presude, dok Mladen nije jer nije primio poziv sa suda. Zahtjev za rastavom braka podnijela je Brankica u svibnju, potvrdio nam je menadžer pjevača Ljubo Šeperić. Mladen Grdović nije bio raspoložen za razgovor o razvodu braka.

- Ne interesira me ništa u vezi toga, ajde pozdrav, bok - rekao nam je Grdović i poklopio slušalicu. Nazvali smo ga opet.

- Ne mogu ništa potvrditi, privatne stvari ja i Brankica zadržavamo za sebe. Ajde pozdrav, ljudi su mi u kući - rekao nam je Grdović i opet poklopio telefon. Njegova bivša supruga Brankica nije bila dostupna za komentar. Menadžer pjevača Šeperić kaže da je promijenil­a broj i uvijek zove s fiksnog koji nije njezin kako je nitko ne bi uznemirava­o. Grdović nam je nedavno u razgovoru tvrdio da on i Brankica uskoro planiraju “slavlje povodom 30 godina braka”. - Vjenčali smo se 1997. u Las Vegasu. Godišnjica nam je 21. svibnja. Sad joj je rođendan 23. studenog - rekao nam je Grdović. Oni su prije sklapanja braka bili u izvanbračn­oj zajednici osam godina, pa je Grdi izračunao 30 godina ljubavi. Menadžer pjevača kaže da mu je Mladen rekao da je Brankica podnijela zahtjev za rastavom braka, ali menadžer tvrdi da ne zna što se dalje događalo jer se “baš i ne viđa s Mladenom zbog korone”: - Bog više ne zna što se tu događa. Znam da Brankica već tri godine ne živi u njihovoj kući u Zadru, nego se odselila u podstanare. Mladen je povremeno znao živjeti s njom. Kako piše Zadarski.hr, sud je uvidom u rješenje Prekršajno­g odjela od 13. svibnja doznao da njihov brak nije idila jer je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približava­nja na udaljenost manju od 30 metara, uspostavlj­anja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. Grdović je tog dana došao na adresu gdje je Brankica podstanar i htio nasilno ući pa ga je prijavila.

- Vjerojatno je Mladen bio pijan tog dana - rekao nam je mendažer pjevača za kraj. (ip, rb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia