24sata - Cafe 24

Baš ništa nije onako kako se na prvu čini

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

U HBO-ovoj seriji ‘The Undoing’, koja stiže 25. listopada, dobrostoje­ći par glume Nicole Kidman i Hugh Grant. Sreću im prekine tragična smrt, a svaki lik skriva svoju tajnu...

Otkad je u kolovozu objavljen prvi trailer za TV seriju “The Undoing”, publika s nestrpljen­jem čeka

25. listopada kad će se na HBO-u prikazati prva od šest epizoda. Osim velikih filmskih zvijezda koje igraju u glavnim ulogama, razlog je i koscenaris­t David E. Kelly.

Proslavio se dosad s nekoliko serija poput “Ally McBeal”, “Chicago Hope”, ali i fenomenaln­om serijom “Velike male laži” koje su osvojile četiri Zlatna globusa i milijunsku TV publiku širom svijeta. Briljantne uloge odigrale su tad Reese Witherspoo­n (44) i Nicole Kidman (53). U novoj seriji uz Nicole Kidman igraju Hugh Grant (60), Donald Sutherland (85) i 15-godišnja zvijezda Noah Jupe. Kidman i Grant su Grace i Jonathan Fraser, dobrostoje­ći par koji živi sretno sve dok tragična smrt ne potakne lanac događaja od kojih se vjerojatno nikad neće oporaviti. I dok je Grace pronicljiv­a kad su u pitanju drugi, sama ne može prihvatiti da živi u zabludi.

- Kad sam pročitala scenarij, privuklo me to što je priča izvrnuta i ništa nije onako kako se čini na prvu. Teško je prepričati radnju, ali kako serija odmiče, tako će gledatelje fascinirat­i kako je dobro prikazano nepoznavan­je prave ljudske prirode, čak i kad je riječ o ljudima s kojima živite. Kaže se da je sve u oku promatrača, pa tako kad odaberete u što ćete vjerovati, odlučili ste i što ćete previdjeti. To je psihološki aspekt ove serije u kojoj svaki lik skriva tajne - objasnila je Kidman te nastavila: - Lagodni život preko noći će se prekinuti, a Grace ostaje usamljena nakon katastrofe i užasnuta što ranije nije poslušala intuiciju.

Seriju je režirala danska redateljic­a Susanne Bear koja je za glavnu mušku ulogu odabrala Hugha Granta, iako ju je prije desetak godina iznevjerio i napustio set jer mu se nije sviđao scenarij.

 ??  ?? Privuklo me što je priča izvrnuta, rekla je Kidman o scenariju
Privuklo me što je priča izvrnuta, rekla je Kidman o scenariju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia