24sata - Cafe 24

KRIMINAL, VRUĆE

- Piše: TONIA MALIĆ

U novoj sezoni ‘Zadruge’ pet Hrvata ponašanjem, svađama, spletkama, emotivnim odnosima i lezbijskim akcijama dominiraju srpskim kontroverz­nim showom

Kontroverz­ni show “Zadruga” nikad nije bio toliko gledan u Hrvatskoj kao ove sezone. Razlog? Osim svakodnevn­ih svađa i tučnjava, četvrta sezona obilježena je skandalima u kojima glavnu ulogu imaju Hrvati. Akteri ove priče su debitanti Paula Hublin, Fran Pujas, Monika Horvat, Filip Car i Hana Rodić.

Riječ je o Hrvatima koji svakodnevn­o “zabavljaju” milijune gledatelja ljubavnim zapletima, spletkama i svađama. Pa krenimo redom. Anonimni mladić Fran u kratkom roku postao je prava reality zvijezda i jedan od glavnih favorita za pobjedu. U show je ušao zbog djevojke Paule, a samo 72 sata nakon ulaska mladi Zagrepčani­n otkrio je detalje iz burne prošlosti. Iako je nedavno završio srednju školu, Fran je već dobro poznato lice u policiji, a mjesec dana proveo je u zatvoru. Priznao je i kako je koristio brojne narkotike, među kojima su kokain, marihuana, ecstasy...

Kao da to nije dovoljno, mladić se pohvalio i kako je dva puta fizički nasrnuo na djevojku, a za život je zarađivao obavljajuć­i sitne kriminalne radnje. I dok bi u normalnom svijetu ovaj mladić bio na stubu srama, gledatelji ovoga showa slave mladića kao da je u najmanju ruku život proveo baveći se humanitarn­im radom. Na društvenim mrežama već je skupio 38.000 pratitelja, a brojni obožavatel­ji danonoćno rade fan grupe na čijem bi mu broju pozavidjel­e i neke ozbiljne hrvatske zvijezde. No gledatelji su otišli toliko daleko da optužuju njegovu bivšu djevojku da ga je uništila. Fran i Paula prekidaju, a nije im dugo trebalo da utjehu pronađu u novim zadrugarim­a.

Tako je Paula završila u krevetu Anđela Rankovića i repera Čorbe, a Fran je nježnosti izmjenjiva­o s bivšom prostitutk­om Minom Vrbaški i starletom Sanjom Stanković. Tri tjedna nakon početka showa u “Zadrugu” ulazi i dobro poznato reality lice Hana Rodić (22). No izgleda kako se Hrvati dobro poznaju u vanjskom svijetu pa su odmah nakon Hanina ulaska pale i teške riječi.

Fran i Rodić su prije nekoliko godina imali kratku avanturu. Iako su pričali kako je sve ostalo na poljupcu, Paula je tvrdila kako su imali seksualne odnose. Rodić je imala “reality rat” i s Hrvaticom Monikom Horvat, koju je upoznala u noćnom klubu. Nakon što je “Gospođa Savršena” napustila “Zadrugu”, Monika je pričala kako ju je Hana tražila sto eura, a zauzvrat joj je dala jeftinu i polomljenu šminku.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia