24sata - Cafe 24

AKCIJE I STARLETE

-

- Rekla mi je da nema više para, da je sve potrošila prije nego je došla ovdje u show. Ja sam joj rekla da mi da šminku pa ću joj ja dati novac u vrijednost­i te šminke. Ona mi je onda spomenula da mi je odvojila šminke za 100 eura.

Mića mi donosi kasnije paletu, kad ono sve pokidano, iščupano. Ostavila mi je maskaru, eyeliner, trepavice, puder, malo kupke, losiona... Ma to sve skupa novo košta 40 eura - vikala je stomatolog­ica.

Iako gledatelje ovog showa ništa više ne može pretjerano iznenaditi, i Horvat je svojim ponašanjem zaprepasti­la javnost. Prije ulaska u show samouvjere­no je tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastveni­m poljupcima i dodirima između Monike i Jovane Tomić, poznatije kao Matora. Dobro, ne baš svi s obzirom na to da prijatelji i obitelj ne podržavaju ovakvo ponašanje, a izgleda kako ni Jovanina podrška nije zadovoljna novom “snajkom”. Godinama je Jovana poznata kao djevojka koja je “skinula” neke od najpoznati­jih srpskih starleta, među kojima su Sanja Stanković i Ružica Veljković. Izgleda kako je Matora slaba na manekenke, pa se na njezinu popisu našla i atraktivna Hrvatica, koja prije ulaska u “Zadrugu” nije imala seksualne odnose sa ženama. - Htjela sam napustiti ‘Zadrugu’, ali sad imam tebe. To mora da je sudbina - rekla je Monika Jovani dok su izmjenjiva­le nježnosti na krevetu. No i ta ljubav brzo je pukla, i to zbog fatalne Sanje, koja je prije dva tjedna ušla u kontroverz­ni show. Da cijela priča bude još luđa, atraktivna starleta Stanković ušla je u emotivnu vezu s Hrvatom Franom, a Matora na sve načine pokušava uništiti novopečenu vezu. Koliko će joj to uspjeti, koja veza će puknuti, a koja nova ljubav će se roditi, gledatelji će uskoro saznati.

 ??  ?? Fran je ušao u show zbog Paule (lijevo), pa ju je zamijenio Sanjom (iznad). Matora ljubomorna jer je i ona želi (desno)
Fran je ušao u show zbog Paule (lijevo), pa ju je zamijenio Sanjom (iznad). Matora ljubomorna jer je i ona želi (desno)
 ??  ??
 ??  ?? FATALNI FRAN Hrvat s debelim dosjeom uspio je zavesti najatrakti­vnije zadrugarke. Prije ulaska ljubio je Hanu Rodić, a sad je pao na starletu Sanju. No njezina bivša djevojka Matora na sve načine pokušava uništiti novopečenu vezu, a zbog fatalne Sanje ostavila je Hrvaticu Moniku, s kojom je bila u kratkom emotivnom odnosu.
FATALNI FRAN Hrvat s debelim dosjeom uspio je zavesti najatrakti­vnije zadrugarke. Prije ulaska ljubio je Hanu Rodić, a sad je pao na starletu Sanju. No njezina bivša djevojka Matora na sve načine pokušava uništiti novopečenu vezu, a zbog fatalne Sanje ostavila je Hrvaticu Moniku, s kojom je bila u kratkom emotivnom odnosu.
 ??  ?? ŽELI IH RASTAVITI
ŽELI IH RASTAVITI

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia