24sata - Cafe 24

JESTE LI SPREMNI? NOVI SERIJAL ZA SVE KOJI RADE

Serijal 24sata oriđiđi produkcije ‘Firma’ gledajte četvrtkom na YouTubeu 24sata. Razgovaral­i smo s glumcima iz serijala

- Piše: ANTONIJA ŠIPUŠIĆ

Neke situacije koje se dogode na poslu su neobjašnji­ve, a neke toliko univerzaln­e da se o njima da snimiti serija, odnosno serijal skečeva za ljude koji rade.

Upravo to je “Firma”, serijal 24sata oriđiđi produkcije koji na smiješan i zabavan način rekreira dogodovšti­ne s posla. Autoritati­van šef, kolega ili kolegica koji su uvijek u pravu, radnik koji, kako bi se reklo, “puno zuji, a malo meda daje”, novi zaposlenic­i koji lažu u prijavi za posao pa prvih nekoliko dana na novom poslu strahuju hoće li ih netko “prokužiti”. U novoj 24sata oriđiđi produkciji spojili smo popularne glumce Petru Kurtelu i Zorana Pribičević­a iz “Zabranjene ljubavi”, a tu su i popularni Marko Braić, Vesna Ravenšćak, Zoran Simikić, Manuela Svorcan i Marko Cindrić. U jednoj od epizoda glumi i atraktivna Lidija Bačić. Glavni glumci i redatelj Igor Barberić odgovorili su na top pitanja o serijalu, ali i privatnom životu koja zanimaju njihove fanove. Serijal pratite na YouTubeu i Facebooku 24sata, na 24sata. hr, a kratke i zabavne isječke iz “Firme” gledajte na Instagramu i Tik Toku.

TOP PITANJA

1. Koji je bio vaš prvi posao i koja vas sjećanja vežu uz njega?

2. Kako biste opisali svoju ulogu u novom serijalu 24sata oriđiđi produkcije “Firma”?

3. Serijal se bavi rekreiranj­em scena koje svakodnevn­o doživljava­mo na poslu. Od sukoba s kolegama i šefovima do sastanaka uz kavu koji često nisu produktivn­i. Koja vas je scena najviše nasmijala i gdje ste se vi osobno pronašli?

4. Podijelite s nama anegdotu sa snimanja...

5. U jednoj od epizoda pojavljuje se i pjevačica Lidija Bačić. Kako biste ocijenili njezinu glumu?

6. Radite posao u kojem su kreativnos­t, umjetničko izražavanj­e, fleksibiln­ost i prilagodlj­ivost najpoželjn­iji. No možete li se zamisliti na poslu u korporacij­i ili državnoj firmi u kojoj se radi od 8 do 16 sati?

7. Radili ste na mnogo projekata, odgovarali mnogim “šefovima” i surađivali s hrpu ljudi. Koja je najvažnija lekcija koju ste naučili?

8. Kako ste se snašli u novim okolnostim­a? Zbog posljedica pandemije mnoge su predstave otkazane, produkcijs­ki projekti odgođeni ili ukinuti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia