24sata - Cafe 24

Šuput jede krastavce pa joj govore da će roditi sina

Njezini obožavatel­ji kažu da će pjevačica dobiti dječaka

-

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) trudna je četiri i pol mjeseca. Ona i suprug Nenad (36) čekaju prvo dijete, a iako znaju spol bebe, tu informacij­u zasad skrivaju od javnosti. Ipak, neki pratitelji na Instagramu smatraju kako se pjevačica sama odala. Sve je krenulo nakon što je objavila fotografij­e Chanelove torbe od nekoliko desetaka tisuća kuna u koju je stavila staklenku kiselih krastavaca i čokoladu.

- Krastavci i čokolada u torbi?!?!

Ne, nisam luda, samo sam trudna - napisala je u opis objave. A onda su je “zatrpali” komentarim­a. - Majo, imat ćeš dečka, ja sam jela na tegle krastavaca zbog mojih sinova - napisala je obožavatel­jica. - Ja isto, i blage feferone. Druga trudnoća curica, ništa od navedenog - dodala je druga. No bilo je i onih koji imaju drukčije mišljenje. - Ja sam jela krastavce i kiselo mi se jelo stalno, ništa slatko pa sam curicu rodila. Nema pravila - smatra korisnica na Instagramu. Ali jedno je sigurno, bila curica ili dečko, Maja i Nenad već su opskrbili bebu svim potrepštin­ama.

- A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put. Vrlo vjerojatno, s obzirom na moje godine, i zadnji pa nek’ se dijete veseli - rekla je za “IN magazin”. Maja je nedavno ispričala da trudnoća dobro napreduje i da je presretna što je u blaženom stanju. - Rastem, rastem! Ja sam se zadnja dva tjedna stalno bunila: ‘Ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine’. Nije da se žalim, ali daj beba javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba - priznala je. Osjetila je i prve bebine udarce.

- A ono što nas je najviše razveselil­o kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u devet sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao: ‘Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu!’ - rekla je dobro raspoložen­a pjevačica, koja je istaknula da je trudnoća došla u pravo vrijeme. (mb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia