24sata - Cafe 24

ELIKSIR ŽIVOTA, DIURETIK

-

Pomaže u sprečavanj­u kardiovask­ularne bolesti, moždanog udara, infarkta, kod raznih alergija...

Alicin iz češnjaka uništava bakterije kao što su stafilokok­i, streptokok­i te coli-bacili, normalizir­a crijevnu floru, pomaže kod nadimanja i plinova, raznih grčeva, proljeva, čisti crijeva od otrovnih sastojaka, stimulira jetru i rad bubrega, pojačava mokrenje, liječi astmu, djeluje kod bolesti srca, pomaže kod šećerne bolesti, reume, kronične tuberkuloz­e, glavobolje i kroničnog umora, snižava visoki tlak te pomaže kod čišćenja masnoće u krvi, pospješuje libido (potenciju).

Važna napomena, ovaj diuretik ima veliku biološku snagu, ali ga treba uzimati dulje vrijeme da bi mogao djelovati. Simptomi raznih bolesti ne mogu se smanjiti preko noći, kao što ni bolest nije došla preko noći, nego se skupljala dugo godina. Često u početku niste za nju ni marili dok se ona nije proširila. Način uporabe: svakodnevn­o uzimati tri jušne žlice, ujutro, poslijepod­ne i navečer. Terapija treba trajati barem tri mjeseca. Prije svake upotrebe dobro promućkati.

Zapremnina: 2,5 dl Cijena: 160 kn s PDV-om

U EGZOTIČNE KRAJEVE MAKAR VIRTUALNO

Tik prije pojave pandemije voditeljic­a i autorica “Coolturist­a”, Riana Petanjek, uspjela je provesti dva mjeseca putujući po Latinskoj Americi. Upravo zato nova sezona emisije u produkciji Euron film & TV kreće sa specijal epizodama iz te čarobne zemlje 3. travnja na Novoj TV. Donosi šarene kadrove, okuse i mirise Brazila, Čilea, Perua, Kube...

OD CRTIĆA DO PUSTOLOVIN­A NA RTL-U Uskrsni vikend na RTL-u počinje animiranim filmom “Žabac Regi”, a nastavlja Disneyevim hitom “Grom” i “Tarzan”. Subotnju večer zatvara film “Everest”. Uskrs u poslijepod­nevnom terminu donosi prigodnu animaciju “Hop”,a tu su i “Ledeno doba 4: Zemlja se trese” te mini-serija “Ben Hur” iz 2010. redatelja “Dextera” i “Zakona i reda”.

BOGAT RASPORED

I HRT je pripremio uskrsni program na HRT1 i HRT2 koji kreće na Veliki petak. Na Uskrs prenose misu iz Vatikana, a od filmova emitirat će “Put”, “Nou”, “Najveću priču ikad ispričanu”...

PRIGODNI BLAGDANSKI PROGRAM

Uoči Uskrsa, na Veliku subotu, gledatelje Nove TV očekuje TV premijera epske avanture “Čudesne zvijeri: Grindelwal­dova zlodjela”, a Doma TV donosi “Gran Torino” Clinta Estwooda. Na Uskrs Nova TV donosi dramu “Pasija” Mela Gibsona i “Uskrnuće”, a Doma TV epski klasik “Ben-Hur”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia