24sata - Cafe 24

Nic i Conrad se ne slažu oko liječenja pacijenta koji ne želi da ga se oživljava

-

PONEDJELJA­K Nakon navodnog pokušaja samoubojst­va dr. Benedicta, liječnički tim ulaže sav napor da mu spasi život. Marshall Wintrop uz pomoć FBI-ja pokreće plan s ciljem da se jednom zauvijek zaustavi Gordon Page. U isto vrijeme liječnici se bore za životno ugroženog studenta.

UTORAK Julian Booth, koji je razotkrio prijevare oko QuoVadisa, je živ. Kitin bivši suprug Brett stiže u bolnicu s teškom bolešću. Conrad i Alec liječe Valerie, olimpijsku nadu, za koju je otkriveno da ima poremećaj muških i ženskih hormona i rak testisa. Marshall Winthrop odluči napustiti Chastain i preuzeti QuoVadis. SRIJEDA AJ je zarobljen u mećavi dok pokušava doći do Chastaina kako bi pomogao Mini. Bez pomoći AJ-a Mina mora operirati oca koji ima tešku hipotermij­u i zastoj srca. Nic i Conrad ne slažu se oko tijeka liječenja pacijenta koji ima potvrdu da ga se ne oživljava ako mu srce prestane raditi.

ČETVRTAK Par koji uskoro treba dobiti bebu stiže u Chastain zbog komplikaci­ja. Majka je naručena na carski rez, ali tad kreću problemi. Devon nastoji pomoći, ali otkriva da je mjehur žene tijekom operacije oštećen. PETAK Nic se trudi pomoći Jessie, čije se stanje pogoršalo, a otac i dalje ne želi donirati bubreg. Bell liječi majku asistenta Graysona, koja ima gonoreju i s kojom je nekad bio u vezi.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia