24sata - Cafe 24

Pomirba Indire i Đurđevića: Imamo singl, bit će i gaža

Pjevačica je 2017. napustila Coloniju, a sad s kolegom opet radi

-

Idemo dalje, idemo raditi dobre hitove. Samo je nebo granica, rekla nam je Ines Preindl, PR agentica pjevačice Indire Levak (47), koja je za Story.hr otkrila kako kreće u suradnju s kolegom iz bivšeg benda Colonia, producento­m i aranžerom Borisom Đurđevićem.

Iza Indire i Borisa stoji dvadeset godina suradnje i glazbenog odrastanja u popularnom bendu Colonia. Njezin odlazak 2017. godine iz benda odjeknuo je regijom te šokirao i razočarao brojne obožavatel­je, ali razlaz je bio pošten s obje strane. Na njihovim hitovima odrastale su generacije. Četiri godine kasnije Indira i Boris opet su se našli na glazbenom putu i dogovorili suradnju. - Bilo je: ‘Halo, konobar’. I nakon nekoliko ‘duplih kava’ shvatili smo da nam nema druge nego da odemo u studio i napravimo pjesmu koja će razveselit­i publiku. Boris je kao Geppetto - našim pjesmama dao je tijelo, a ja dušu, kao vila. Zajedno smo stvarali temelje svega što danas jesmo u svijetu glazbe rekla je Indira za Story.

Ova vijest zasigurno je razveselil­a mnoge, a to potvrđuje i Indirina agentica.

- Mislim da je ljudima sada potrebno lijepih vijesti, a ovo je zasigurno takva, i to za cijelu regiju - kazala je Preindl. O kakvoj se suradnji između ova dva glazbenika točno radi, saznali smo iz “prve ruke”.

– Napravili smo pjesmu ‘Atlantida’, za koju sam ja napisao glazbu a Indira tekst. Završit ćemo je za koji dan i bit će na Indirinom novom albumu. Pisat ću i za Indiru i za Coloniju, kao za dva različita projekta – priča nam Đurđević.

Indira je na profilu na društvenoj mreži pojasnila:

- Vrijeme je za lijepu priču, priču o nastavku suradnje, ali kao dva zasebna projekta koja su dio istog tima. Veselim se ponovnom radu u studiju s Borisom i tome što ćemo ubrzati puls starim, ali i novim fanovima! Bitno je istaknuti da ja i dalje idem putem samostalne karijere. (Azra Šarčević, Tatjana Pacek)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia