24sata - Cafe 24

SELIM LI SE U ISTRU? IMAM PUNO PLANOVA

Premijeru

-

Igrao je svećenika u seriji “Na granici”, pobijedio je u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, glumi u kazališnim predstavam­a, a gledali smo ga i kao policajca u “Dar Maru”.

Nakon ljeta kreće druga sezona spomenute serije, a Fabijan Pavao Medvešek (28) otkrio nam je kakva je situacija na setu i još ponešto o svom životu.

Druga sezona “Dar Mara” kreće na jesen. Snimanje je u tijeku ili ste pri kraju?

Snimanje je u punom žaru i taman smo se zagrijali! Svi se veselimo novoj sezoni, puno se smijemo i vjerujem da će se i gledatelji­ma svidjeti naše ‘pomaknuto’ Dizmovo.

Što možemo očekivati od vašeg lika? Kako će se razvijati? Hoće li biti nekih nevjerojat­nih situacija? Branko nastavlja sa svojim avanturama i meni je jako zabavno na snimanju, a vidjet ćete što će se sve dogoditi! Dolaze nam i neki novi likovi, a stari su još luđi i zabavniji. Nevjerojat­nih situacija i iznenađenj­a bude svakako, kako i priliči seriji koja se zove ‘Dar Mar’…

Kao ekipa ste kliknuli još na snimanju prve sezone, je li situacija i dalje odlična ili bude kakvih razmirica s vremena na vrijeme? Ma svi smo presretni jer smo zajedno i jer radimo, tako da nam je stvarno divno na snimanju. Na ovom projektu radi već uigrana ekipa, zna se već kako tko diše, a i tempo nam je takav da nema ni vremena za neke rasprave. Samo red, rad i disciplina.

Slavko Sobin, Roko Sikavica, Marko Braić i vi pozirali ste u crnim odijelima i ta fotografij­a je oduševila pratitelje na društvenim mrežama. Jeste li tako odjeveni jer je to vezano uz scenarij ili se dogodilo slučajno?

To je bio jedan zabavni trenutak koji smo uspjeli zabilježit­i i na društvenim mrežama. Vezano je uz scenarij, no ne smijem ništa puno otkriti, samo ću reći da će biti svega!!!

Kakvi su planovi za ljeto? Može li se išta planirati ili ste zbog korone oprezni po tom pitanju? Radno je ljeto kao i prošlo, no nadam se da ću spojiti koji vikend da odem do svojih na more i da se barem malo odmorim prije početka nove radne godine. Veselim se svakom takvom trenutku jer važno je i napuniti baterije s vremena na vrijeme…

Zaustavlja­ju li vas na ulici, traže selfie i slično? Kako se osjećate, bude li vam to simpatično ili se pokušavate skriti?

Jako volim kada mogu nekome popraviti dan zajedničko­m fotografij­om ili samo pozdravom, tako da me iskreno veseli svaki takav susret!

Na kojim sve projektima sada radite, a koji su u planu? Trenutačno samo snimam seriju jer je kazalište za mene na pauzi, no samo nakratko jer se spremamo za novu premijeru u Komediji.

U dugogodišn­joj ste vezi. Koje su vam najvažnije vrijednost­i? Podrška, zajedničko vrijeme i sloboda.

Djevojka Karla u početku nije htjela s vama na spoj, kako ste je ipak nagovorili?

Bio sam uporan i apsolutno se isplatilo.

Ispravite me ako sam u krivu, ali negdje sam pročitala da se selite, čini mi se u Istru, i da ćete ondje graditi kuću. O čemu se točno radi?

(Smijeh) Ma to je bila neka šala (a u svakoj šali pola istine)... Svakakve imamo planove, no ništa konkretno ne mogu podijeliti.

 ??  ?? Osim što se odlično snašao u ulozi Branka na snimanju ‘Dar Mara’, Fabijan je dobio i hrpu prijatelja. S ‘kolegama u crnom’, Slavkom Sobinom, Rokom Sikavicom, Markom Braićem i ostalima, priprema svašta u drugoj sezoni
Osim što se odlično snašao u ulozi Branka na snimanju ‘Dar Mara’, Fabijan je dobio i hrpu prijatelja. S ‘kolegama u crnom’, Slavkom Sobinom, Rokom Sikavicom, Markom Braićem i ostalima, priprema svašta u drugoj sezoni
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia