24sata - Cafe 24

Nuti njihov teret’

Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivan­ih obrata, kaže voditeljic­a Marijana Batinić. Show po

- Piše: Davor Lugarić

Okruženi planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo uvelike se snima šesta sezona RTLova showa "Život na vagi". Tako, pomalo pjesnički, najavljuju ovu sezonu popularnog showa, "koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života". Nova sezona počinje u ponedjelja­k 26. rujna...

- Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatel­ji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajednički­m snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivan­ih obrata i veliki je to šok za sve njih… Pripremite maramice, svima će nam trebati! - rekla je voditeljic­a Marijana Batinić. Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović trebali bi pobrinuti da "taj teret skinu". Već su nam ranije rekli kako su usklađeni, velika podrška jedno drugom što je vrlo važno u ovom showu.

- Što se tiče kandidata, svatko je od njih zanimljiv na svoj način, ali neću ih puno hvaliti da se ne iznenadim na kraju - kaže Maja, a Edo je dodao:

- Uvijek osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku svake naše avanture - natjecatel­ji su već prionuli na posao, pažljivo slušam njihove priče i veselim se njihovu napretku.

A kandidati su šaroliki, kao i svake sezone. Jedna od njih je Ivana Radoš Kruškić (32) iz Vinkovaca, majka četvorice sinova, koja se u show prijavila zbog 113 kilograma. Počela se debljati tijekom prve trudnoće.

- Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija - rekla je Slavonka dodajući da su je njezini ukućani pokušali motivirati da krene sa zdravim životom. "Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi…, svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim", otkrila je Ivana.

Matea Milunić (26) podrijetlo­m je iz Novske, a živi u Splitu. Ima 119 kilograma, a nezadovolj­na je jer ne može odjenuti ono što želi. - Iskreno, nikad nisam bila deblja i odlučila sam se prijaviti u show bog zdravlja i budućnosti. Želim skinuti ovo sve! Tijekom cijelog života bila sam jača, ali nikad ovoliko, ovo je prešlo sve granice - iskreno je rekla Matea.

Dominik Škorić (45) dolazi iz Zagreba, po struci je politolog, a po zanimanju ugostitelj i DJ te ima 137 kilograma.

- Moj nadimak je Debeli, Vepar tako da to sve govori. Prvi motiv je prijavu u 'Život na vagi' mi je zdravlje, a i želim ponovno skočiti iz aviona, normalno se odijevati, a za to sam sve predebeo. Još sam se s bratom dogovorio da ćemo nastaviti zajedno trenirati kad se vratim kući - rekao je Dominik i dodao kako je njegova cijela obitelj 'sportska' osim njega.

Dominik ističe da je uporan i intuitivan čovjek koji zna slušati tako da vjeruje kako će ostvariti svoj cilj i naučiti puno toga u showu. Treneri će mu pomoći, ali tu je sve na njemu...

 ?? ?? Luka Vlahović
Josip Čapo
Ivana Radoš Kruškić
Luka Vlahović Josip Čapo Ivana Radoš Kruškić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia