24sata - Cafe 24

Sly mi je nudio stan da budem njegova

NETFLIX Danas 55-godišnja Pamela Anderson ispričala je svoj život, od najranijeg djetinjstv­a i mladosti kad je bila silovana i zlostavlja­na pa do današnjih dana

-

Onjoj se zna gotovo sve. Fatalna plavuša, Playboyeva ljepotica, zvijezda serije “Baywatch”, fotomodel, udavala se pet puta. Prva je žena koja je “zapalila” internet kućnim videom koji je snimila tijekom medenog mjeseca s prvim suprugom Tommyjem Leejem, frontmenom benda Mötley Crüe, s kojim je bila najdulje u braku - čak tri godine. Svi idući brakovi Pamele Anderson (55) trajali su od nekoliko mjeseci do godinu dana. Ovaj put u dokumentar­nom filmu redatelja Ryana Whitea sama Pamela priča pojedinost­i iz života. Razgovor su vodili na njezinu imanju, na obali jezera u Kanadi, a u film su uključeni i njezini dnevnički zapisi iz kojih u filmu Pamela čita ulomke. Tu su i njezini kućni videozapis­i s opakim bivšim mužem Tommyjem Leejem, od kojih je jedan piratizira­n i prodan te se mogao gledati na internetu još 90-ih. U filmu žestoko opovrgava da je ikad dala pristanak za distribuci­ju tog uratka i tvrdi da nije od toga zaradila ni novčića. Za sve je okrivila bivšeg supruga. Dokumentar­ac pokazuje da se tijekom života morala boriti s gnusnim zlostavlja­njem, uključujuć­i i fizičko zlostavlja­nje. Anderson progovara i o nizu propalih brakova i veza koje je imala, a tvrdi i da joj je slavni glumac Sylvester Stallone ponudio stan i Porsche da bude njegova “djevojka broj 1”. Također, ispričala je i da je Tim Allen pri upoznavanj­u na filmskom setu 90-ih skinuo gaće i pokazao joj svoj penis.

- Rekao je da me vidio golu u Playboyu i da smo sad kvit - govori Anderson. No i Stalloneov odvjetnik i Allen demantiral­i su njezine navode. Dokumentar­ac se može pogledati na Netflixu.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia