24sata - Cafe 24

Mirko je u problemima s Jasnom, završi i u bolnici

SAN SNOVA

-

PONEDJELJA­K Nakon Telčeva otkaza svi Mirkovi planovi padaju u vodu. Bubalo shvaća da juniorima nedostaje igrač koji bi ih poveo, no zbog Andreja mora promisliti o nedavnim odlukama. Sonja je na korak do Zlatka.

UTORAK Jaz između Alena i Maje sve je veći i počinje utjecati na klub. Novi pravni problemi muče Hermanove, dok Mirko shvaća da uplitanje u ljubavne probleme drugih može imati ozbiljne posljedice. SRIJEDA Alen se opet nađe na stranicama medijskih kuća, a Maja mora naći način kako smiriti skandal. Mirko nema osjećaja za romantiku, što ga dovodi u bolnicu i uzrokuje mu probleme s Jasnom.

ČETVRTAK Alen je emotivno slomljen, a u klubu ni oko njega atmosfera nije ništa bolja. Vijest o njegovu otkazu brzo se širi tako da se klubu pred veliku utakmicu ne piše dobro. Igrači su demotivira­ni, Maja nije uz Alena, Mirko i Jasna daleko, a Bubalo se bori protiv Andreja.

PETAK Nakon utakmice protiv Jadrana cijeli klub slavi, Bubalo i Višnja na trenutak pronalaze zajednički jezik, dok se Mirko počinje zanimati za Matea. Nije jedini. Juniori doznaju da neke stvari ipak ne ostaju samo na terenu.

i dalje ljuti na njega. Odlazi u gostionicu i počinje piti. Zlatan saznaje šokantne vijesti od Vinka pa i on potraži utjehu u alkoholu. SRIJEDA Janko i

Zlatan u šoku su nakon nesreće. Policija Janka privremeno pušta do suđenja, nakon čega zove roditelje da dođu po njega. Janko luta po Zaglavama i na koncu prenoći u dvorani općine s izbačenim Zvonom. ČETVRTAK Stipan i Šima šokirani su nakon što im Janko prizna da je kriv za Kajinu smrt, no ne oda da je Zlatan bio s njim u kombiju. PETAK Bella uvjerava Vinka da su njezine namjere sa Zlatanom čiste. Vinko pomisli kako se ona i njemu upucava, što je Aljoši smiješno.

PONEDJELJA­K Morgan je službeno zamijenio Hotcha na mjestu vođe tima. BAU kreće u profiliran­je i pronalažen­je serijskog ubojice iz Oklahoma Cityja koji svojim žrtvama vadi oči. Tri žene iz Los Angelesa pretučene su na smrt i ostavljene da iskrvare.

UTORAK Dvije vojne obitelji pronađe su mrtve u odsutnosti očeva. BAU pokušava utvrditi jesu li zločini slični

onima koje je počinio Karl Arnold pa tim surađuje s njim na hvatanju ubojice. Hotch više ne skriva nervozu nakon primljene poruke. SRIJEDA Dok privode kraju slučaj koji uključuje bivšeg osuđenika iz Lockporta i njegovu kćer, BAU tim nađe se u potrazi za čovjekom koji kreće u ubilački pohod bez naznake ikakvog motiva. ČETVRTAK Dvije žene u Atlantic Cityju pronađene su mrtve, paralizira­ne drogom. BAU je u potrazi za serijskim ubojicom koji otima određene tipove žena zbog bizarne poremećene osobne opsesije. Četvero tinejdžera iz Wyominga počinilo je samoubojst­vo, BAU ulazi u trag online “igri gušenja”.

PETAK FBI agent posumnja da je prevarant kojeg je pratio zapravo ubojica žene iz Miamija. Tri stanovnika Rhode Islanda izbodena su nasmrt na istaknutim lokacijama tog područja pa BAU kreće u pronalažen­je serijskog ubojice koji želi izazvati masovnu histeriju.

PONEDJELJA­K Nakon što je prestrašio don Smiljka pričom o kriminalki Zorki, Tomo se napokon uspijeva useliti natrag u Župni dvor. Božo nabije stres Lidiji zbog javnog nastupa i ona krene štucati uoči svoga prvog nastupa na televiziji.

UTORAK Gordani sine ideja kako maknuti Matu iz svoje kuće moraju mu srediti ženu. Čak je i Mirela već umorna od oca, koji kritizira svaki njezin potez oko djeteta, pa podrži Gordaninu ideju. SRIJEDA Ivana oduševi Zorku švercerski­m vještinama - tablet za Božu sakrije u kutiju od bombonijer­e. Zorka joj, na Mirin užas, ponudi posao. Frane dolazi u Markov ured gdje mu se Marko požali da Petra nije dobila posao. ČETVRTAK Revna

Alma aktivira čitavu postaju i odlazi s Tomom u patrolu. Tomo šalje Zdenka da provjeri don Smiljka, a ovaj pomisli kako mu u župni dvor netko provaljuje. Don Smiljko nađe Tomin pištolj i slučajno se upuca u nogu.

PETAK Nitko ne zna da je Mica Mijina bivša, s kojom je mutio dok je počinjao vezu s Gordanom. Ona upoznaje Matu s Micom. Mijo se neugodno iznenadi kad shvati da je žena za Matu upravo Mica, njegova bivša ljubavnica. Božo se izgubio u šumi pa Zorka šalje Nediljka i Andriju po njega. Kad čuje da mu je “sin” izgubljen, Tomo pošalje policiju.

PONEDJELJA­K Elsa i Andrés traže od policije da uključe sustav Amber kako bi pronašli izgubljenu Evu. Aurora stiže u México kako bi potpisala ugovor, ali vozač je vozi drugamo. UTORAK Quiroga je izašao iz zatvora. Fabián upozna Méndeza s Aurorom, ali ona glumi da mora povraćati i bježi. Vanesa joj kaže da će završiti mrtva u provaliji.

SRIJEDA Bruno kaže Nataliji da je njihov brak davno propao, ali ona to poriče, a zatim ga optuži da je nevjeran Meche. Elsa traži od Horacija da pričeka nekoliko mjeseci prije nego što zatrudni. ČETVRTAK Gerardo svjedoči o posljedica­ma podvrgavan­ja pacijenta elektrošok­ovima. Bruno posjeti Héctora kako bi mu rekao da su njegove namjere prema Meche poštene.

PETAK Aurora kaže Lambertu da ne ode na policiju jer je Fabián izuzetno opasan. Andrés dogovara posao i kupuje trgovinu građevinsk­og materijala. Elena prijeti Gerardu da će ga prijaviti za ubojstvo Fuentesa ako joj se ne vrati.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia