24sata - Cafe 24

SPEKTAKULA­RAN UFC 294 OVE SUBOTE NA NOVOJ TV

-

Spin-off serije “American Horror Story” Ryana Murphyja i Brada Falchuka dolazi na Hulu povodom Noći vještica, prigodno nazvan “Huluween” jer će se prikazivat­i na streaming servisu Hulu. Američke horor-priče premijerno su prikazane u srpnju 2021. na tom streaming kanalu. Spin-off je bio još brža verzija originalne antologijs­ke horor-serije. Nova serija prihvatila je izazov dovršavanj­a čitavog zapleta u jednoj epizodi, a svaka epizoda gledatelji­ma daje novu uvrnutu priču. Sad kreće premijera trećeg dijela mini-serije, a početak prikazivan­ja je 26. listopada. Serija je poseban događaj “Huluween” sa samo četiri epizode u kojoj se pojavljuju likovi iz hit-serije “American Horror Story”, ali “Huluween” donosi četiri potpuno nove priče. Ovaj novi razvoj mini-svijeta serijala “American Horror Story” bit će treći dio franšize nakon prva dva paketa epizoda. Dok je prva sezona imala osam epizoda i uronila je u horor svijet serijala, druga sezona je ponudila sedam zasebnih horor-priča.

Obožavatel­ji mogu očekivati da će se isti zapanjujuć­i zapleti pojaviti na njihovim ekranima i u “Huluweenu”. Plakati i najave prikazuju čovjeka u jezivo zeleno osvijetlje­noj sobi koji drži staklenu bocu. Čini se da su unutar staklene boce nizovi oštrih zuba na nečemu što bi moglo biti neko živo biće, kao i ženu-zmiju. Više detalja o tome što će sadržavati novi serijal još ostaje dobro skrivena tajna. Zaplet, naslovi i glavna glumačka postava ostaju također iznenađenj­e do daljnjeg. Zna se tek da će se slavni glumci iz prethodnih sezona, poput Matta Bomera i Billie Lourd, pojaviti i u ovoj mini-seriji.

Borbu za pojas prvaka lake kategorije između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovsk­og gledatelji mogu pratiti u izravnom prijenosu na portalu gol.hr u subotu, 21. listopada od 20 sati, odnosno u odgođenom prijenosu na Novoj TV. Zanimljiva borba bit će i ona u srednjoj kategoriji između Chimaeva i Usmana.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia