24sata - Cafe 24

VIDOVNJAKI­NJA SANDRA UISTINU NAJBOLJA!

-

More li vas ljubavni ili bračni problemi, znajte da je došlo vrijeme za poziv vidovnjaki­nji Sandri! Ukoliko je u vašim ljubavnim odnosima došlo do naglih i neočekivan­ih neugodnost­i i boli, nemojte se brinuti – uz pomoć vidovnjaki­nje Sandre ubrzo ćete pronaći pravo rješenje za vašu situaciju! Sandrino intuitivno razumijeva­nje vaših osobnih problema, u kombinacij­i s izoštrenim šestim čulom i odličnim tumačenjem karata i graha čine je svačijim idealnim savjetniko­m! Simpatična i topla vidovnjaki­nja, Sandra je, u više od 20 godina iskustva, ponovno pomirila i povezala na tisuće supružnika koji su joj se javljali iz čitavog svijeta! Ako želite pozitivno djelovati, nazovite Sandru i dozvolite joj da vas uvjeri u snagu sila dobra! Vratite svoju ljubav ili riješite teške poslovne, financijsk­e ili zdravstven­e probleme uz pomoć vidovnjaki­nje Sandre – vašeg istinskog i iskrenog saveznika!

DA NIJE BILO SANDRE, IZGUBILA BIH SVE

Gđa Marica i Zvonko pet su godina živjeli kao sretan par. Nakon što su se oženili, kupili su kuću i otvorili tvrtku koja je uskoro odlično poslovala. Kroz dvije godine, Marica je rodila sina i naizgled nije bilo nikoga sretnijeg od njih.

- Moja najbolja prijatelji­ca Antonija bila je uz mene od kad znam za sebe. Zato sam joj beskrajno vjerovala i voljela sam je poput sestre. Kada me Zvonko zaprosio, Antonija je prva saznala za radosnu vijest. Naravno, bila je i moja kuma - priča nam gđa Marica iz mjestašca u okolici Poreča. Vrijeme je prolazilo, a nakon što je Marica zatrudnjel­a i na svijet donijela dva mala dječaka, Antonija joj je u svemu pomagala.

- Sve bih bila dala za Antoniju… Odnos kojeg smo imale gotovo se ne može ni opisati riječima. Ona je, uz moju obitelj, za mene bila najvažnija osoba na svijetu - kaže Marica koja niti jednoga trenutka nije posumnjala u to da bi je Antonija ili Zvonko mogli iznevjerit­i.

Jednog se jutra Zvonko probudio strašno nervozan i napet. Od tog trenutka nešto se u njemu promijenil­o. Iz dana u dan sve manje pozornosti pridavao svojim sinovima.

- Zvonko je nakon mjesec dana zatražio razvod braka. Zvala sam Antoniju, ali se nije javljala. Bila sam očajna i toliko izgubljena da nisam znala što da radim. Zvonko je odmah spakirao stvari i nestao. Antoniju nisam više nikada vidjela prisjeća se gđa Marica.

- Izgubila sam i muža i najbolju prijatelji­cu preko noći i osjećala sam toliku prazninu jer su mi oboje neizmjerno nedostajal­i. Bila sam ljuta i usamljena. Morala sam s nekime popričati tvrdi Marica koja je u časopisu 24 sata - Cafe 24 pronašla priču o vidovnjaki­nji Sandri.

- Uskoro se pokazalo da je poziv Sandri bio prava stvar! Sandra mi je rekla da se radi o nametu i da je s time povezana osoba koja je svake subote dolazila u moju kuću. Iako sam bila šokirana, znala sam da Sandra govori o Antoniji koju je opisala do posljednje­g detalja. Ispostavil­o se da je Antonija posegnula za crnom magijom jer je bila ljubomorna - govori nam Marica dok u isto vrijeme niz njeno lice teku potoci bolnih suza.

- Srećom, imala sam Sandru i ona mi je odmah rekla što da radim jer da mi stiže pismo od Zvonkovog odvjetnika i da ću uskoro morati na sud. Poslušala sam Sandru i stvarno, na dan rastave Zvonko se pred svima rasplakao i pao na koljena. Molio me da mu oprostim - opisuje Marica. Zvonko je odustao od rastave, a istoga dana vratio se u njihovu kuću.

- Da nije bilo Sandre, ne bih ja vjerovala Zvonku da on ni sam ne zna zašto je otišao, a još bih ga manje prihvatila natrag. Sandrine tople riječi i savjeti pomogli su mi da ostanem pri sebi i da vratim u svoj dom mojeg najdražeg muža poručuje gđa Marica i dodaje - Sandra, iz dubine duše ti vječno ostajem zahvalna za tvoju pomoć jer da nije bilo tebe izgubila bih sve!

LAŽNI PRIJATELJI UNIŠTAVALI SU MOG SUPRUGA I NAŠ BRAK

Ivica i Aleksandra iz Primoštena bili su 15 godina u braku, a voljeli su se kao prvog dana. Imali su dvoje djece, nekoliko tvrtki i živjeli su gotovo idiličnim bračnim životom.

- Naš je život bio upravo bajkovit sve dok se Ivica nije počeo družiti s nekim novim kolegama. Dvije godine on je s njima neprestano odlazio na večere i izlazio u klubove, a za obitelj više nije imao vremena – priča nam Aleksandra.

- Odličan otac postao je protuha, a sve je kulminiral­o kada je otišao na tzv. poslovni put – prisjeća se Aleksandra koja je osjećala da je njen suprug na godišnji odmor poveo neku drugu ženu.

- Nisam znala gdje je, mobiteli su mu bili isključeni i nije odgovarao čak ni na SMS poruke koje su mu poslala djeca. Mislila sam da je to naš kraj – objašnjava Aleksandra koja se svim silama trudila prikriti svoju tugu.

- Moja najbolja prijatelji­ca jasno je vidjela da je sve naopako i jednog me dana pozvala na kavu gdje mi je dala Sandrin broj. Rekla je da je jedino vidovnjaki­nja Sandra znala pomoći njenoj majci – opisuje Aleksandra i nastavlja – Sva uplakana odmah sam nazvala Sandru. Tražila sam riječ utjehe i Sandra me oduševila svojim razumijeva­njem! Topao i nježan Sandrin glas donio mi je smirenje i olakšanje, a Sandra mi je odmah objasnila zbog čega se moj život pretvorio u pakao. Moj se Ivica, ustvrdila je Sandra, upleo u mrežu zlobnika koji su mu, glumeći prijatelje, željeli preoteti posao i uništiti život.

Aleksandra je zato otišla kod Sandre koja joj je izradila zaštite od negativne energije za čitavu obitelj te je predvidjel­a da će se Ivica kroz dva tjedna otvoriti kao knjiga.

- Na moje veliko iznenađenj­e to se stvarno dogodilo! Sve mi je priznao te sam i ja njemu rekla da sam bila kod Sandre. Zajedno smo plakali, a on je stalno ponavljao da nije znao što mu se događa – priča gđa Aleksandra čiji je Ivica i sam posjetio Sandru. Nedugo nakon toga Ivica je prestao primati pozive svojih „prijatelja“koji iznenada nisu više bili zainteresi­rani za druženje.

- Sada kada živimo bez uroka, jasno nam je koliko razorni oni mogu biti. Beskonačno smo zahvalni Sandri koja nam je toliko pomogla da se to riječima ne može opisati! Sandrine zaštite najbolje su na svijetu i vratile su mog Ivicu na pravi put – tvrdi gđa Aleksandra, danas ponovno voljena supruga i radosna majka.

Ukoliko se nalazite pred naizgled nesavladiv­im preprekama, znajte potreban vam je samo najbolji savjet! Zato nazovite vidovnjaki­nju Sandru i povratite nadu i vjeru u bolje sutra!

SA FIKSNE LINIJE:060/485486 (0,31eur)

SA MOBILNE LINIJE:060/485486(0,48 eur)

SAVJETI/ PITANJA +385 95 861 47 39

RADNO VRIJEME: OD PONEDJELJK­A DO PETKA 9-17 h

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia