24sata - Cafe 24

Hoće li ‘Sugar’ ispuniti noir očekivanja...

Na streaming kanal Apple TV+ 5. travnja stiže noir kriminalis­tička serija ‘Sugar’, a glavnu ulogu privatnog detektiva igra irski glumac Colin Farrell

-

Colin Farrell (47) glumi Johna Sugara, iskusnog i vještog privatnog detektiva, koji unatoč svojim uspjesima u istraživač­kom radu, pati od vlastitih “osobnih demona”. Uvučen je u mračno podzemlje Los Angelesa, a čini se da Appleova serija “Sugar” naginje klasičnoj noir tvrdokuhan­oj detektivsk­oj priči, Sugara su pozvali da istraži slučaj visokog profila u gradu. Unuka legendarno­ga holivudsko­g producenta Jonathana Siegela je nestala, a Sugar kreće u istragu. Dok Sugar pokušava otkriti što se dogodilo Oliviji, otkrit će i tajne obitelji Siegel koje se nikad nisu trebale otkriti i koje bi mogle narušiti njihov glamurozni ugled u Hollywoodu. Serija od osam dijelova “spojit” će žanrove jer daje suvremeni zaokret detektivsk­im pričama, a prvi kadrovi i najava sigurno izgledaju jednako elegantno kao i “True Detective”, u kojem je Farrell također glumio istražitel­ja u drugoj sezoni serije.

- Obožavao sam lik Sugara čim sam pročitao scenarij. Bilo je osvježenje utjeloviti noir detektiva. John Sugar je privatni detektiv, živi sam, usamljen je, živi u hotelskoj sobi... bio je to veliki izazov za mene - rekao je Farrell nedavno u intervjuu. Uz njega glume i Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, Dennis Boutsikari­s i Alex Hernandez, a “Sugar” je kreirao Mark Protosevic­h, koji je izvršni producent u suradnji s Colinom Farrellom i nekoliko drugih producenat­a. Serija ima osam epizoda, prva će se emitirati 5. travnja, a nove epizode objavljiva­t će se svakog petka. - Obožavao sam i dok sam vozio Corvette, a na suvozačkom­e mjestu sjedi moj suputnik, pas - smije se Farrell. (jb)

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia