24sata

NESIGURNI DEČKI NISU ZA NAS

VRUĆI KADROVI Cure su se razgolitil­e, Štajduhar ih je snimio, a naši čitatelji biraju pobjednicu. Deset finalistic­a bez problema se skinulo u toples

- Piše: MORANA ĆOSIĆ

Deset seksi djevojaka stalo je pred objektiv umjetničko­g fotografa Borisa Štajduhara. Čitatelji 24sata odabrat će najbolju među finalistic­ama, a Laura Pende (20) i Jelena Radovančev (18) odmjeravaj­u snage ovog tjedna. - Za izbor sam saznala na webu 24sata i odlučila se prijaviti - kaže Laura s Raba. Dodaje kako joj ovo nije prvi put da se skidala pred fotografom. - Ovo snimanje nije vulgarno jer se nismo razodjenul­e do kraja. Fotke su umjetničke, a u umjetnosti je sve dozvoljeno – kaže model. Svojim najjačim adutima smatra stražnjicu, usne i oči, ali prije svega stil odijevanja.

LAURA VOLI BUNTOVNIKE

- Ne bih se podvrgnula estetskim korekcijam­a jer može postati ovisnost. Sad sam fokusirana na školovanje i rad preko ljeta – kaže atraktivna crnka. Ljeto provodi kupajući se i sunčajući. - Nemam dečka i odgovara mi tako – kaže Laura. Dodaje kako je muškarci mogu privući stavom. - Volim pomalo buntovne i neobične frajere. Stalno me obasipaju romantični­m porukama i pozivima za spoj – smije se Rabljanka. Za životne uzore bira glazbene i filmske umjetnike, a plan joj je upisati glumačku školu.

U ŠKOLI SVI HVALE NJEZIN IZGLED

Djevojkama savjetuje da se prijave na ovakve izbore jer su dobro životno iskustvo i odlična zabava. Druga natjecatel­jica, Jelena iz Vukovara, na izbor se prijavila neplaniran­o i iz čistog izazova. - Kad me Boris nazvao i rekao da sam prošla u top deset, nisam mogla vjerovati - kaže srednjoško­lka. Dodaje kako se modelingom bavi odmalena jer se dobro osjeća u svojoj koži i voli pokazivati tijelo. U slobodno vrijeme voli čitati kriminalis­tičke romane, a društvena mreža Facebook joj je najslabija karika. - Nađem vremena i za ljubav. Bitna je samo organizaci­ja, kaže Vukovarka. Privlače je pametni i odlučni dečki sa stavom, a izgled joj ne igra ključnu ulogu. - Nesigurni muškarci me u startu odbijaju. Možda su za to krive i moje slike na kojima izgledam opasno, ali nisam takva – smije se crvenokosa. Najveća anegdota dogodila joj se na snimanju reklame za šampon. - Žiri se šokirao jer sam imala 14 godina, a trebale su im punoljetne djevojke. Ipak, odlučili su odabrati mene jer su im se svidjeli moja kosa i izgled – kaže finalistic­a. Dodaje kako se nikada ne treba bojati rizika jer može biti ključan za uspjeh. Jeleni su planovi završiti srednju ekonomsku školu u Vukovaru i nastaviti manekensku karijeru.

SNIMALA REKLAMU ZA ŠAMPON

- Moja najveća i neispunjen­a želja je da mladi dobiju priliku postići nešto u svom mjestu. Modelinga u Vukovaru i općenito Slavoniji gotovo da i nema – zaključuje Jelena. Sve o ovom izboru možete pratiti na 24sata.hr i Facebook stranici ‘24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi’.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia