24sata

Želim da mi Houdek pjev

IZNENAĐENJ­E VEČERI Makedonka Jana, koju je dečko zaprosio u direktnom prijenosu Eurosonga, trudna je pet mjeseci, a još ne zna spol djeteta

-

Cijeli Euorosong bi mi trebao zapjevati na svadbi, rekla nam je Jana Burčeska (23). Predstavni­cu Makedonije, koja se nije izborila u finale Eurosonga, dečko Aleksandar Filipovski zaprosio je uoči glasanja. To je bila prva prosidba uživo u povijesti Eurosonga. Aleksandar je u direktnom prijenosu kleknuo pred Janu i izvadio kutijicu s prstenom, a ona je bez premišljan­ja pristala. - Nisam to očekivala, jako me je iznenadio. Jako sam sretna, bez riječi sam - kaže nam Jana, koja je trudna 18 tjedana. Nitko nije znao ni da je u drugom stanju. u kojem ona pjeva. Janu je naš predstavni­k Houdek oduševio. - Super je kao osoba. Čestitao mi je na izvedbi nakon nastupa. Zaruke mi nije čestitao jer se poslije nismo uspjeli vidjeti - kaže Jana. Dodaje da je Jacquesova pjesma “My Friend” sjajna, a njegov outfit, “podvojeno odijelo”, odnosno napola sašiven sako, a napola rock jakna, unikatan. Houdeku je outfit sašio glavni dizajner modnog brenda Hugo Bossa, Talijan Marco Falcioni. Jana nije razočarana jer nije ušla u finale. Smatra da ima dobru pjesmu, “Dance Alone”, koja će, kaže, sigurno postati hit. Jana se u Makedoniji proslavila 2011., kad je sudjeloval­a u makedonsko­j inačici “Idola”, gdje je završila peta. Makedonija se počela natjecati na Eurosongu 1988. godine. Dosad su sudjeloval­i 15 puta. Nikad nisu pobijedili, a najbolji plasman imali su 2006. godine, kad je njihova predstavni­ca Elena Risteska završila 12. u ukupnom poretku. Na konferenci­ji za novinare nakon prijenosa uživo Houdek je rekao da je znao da će pjesma osvojiti srca mnogih gledatelja. Marija Šerifović (32). - Bravo debeli, najlepši moj prijatelju - napisala mu je srpska pobjednica iz 2007. godine. Nakon toga napisala je da “odlazak na Euroviziju nije izlet, a kad se to promijeni, od Srbije će onda nešto i biti” te čestitala srpskoj predstavni­ci Tijani, koja se nije uspjela plasirati u finalnu večer. Plasman su u završnicu 62. natjecanja za pjesmu Eurovizije u kijevskoj areni osigurali i bugarski, bjeloruski, mađarski, danski, izraelski, rumunjski, norveški, nizozemski te austrijski predstavni­ci. Iako je još u četvrtak bio na 24. mjestu, Jacques je jučer na kladionica­ma “skočio” na 9. mjesto favorita za osvajanje Eurosonga.

 ??  ?? Makedonska predstavni­ca Jana iznenadila je svoje obožavatel­je kad je u najavnom videu uoči nastupa objavila sliku ultrazvuka. Nakon što su se izredali svi izvođači, uoči glasanja, njezin dečko Aleksandar kleknuo je pred nju i drhtavim rukama iz crne kutijice izvadio zaručnički prsten. Ona se šokirala i oduševljen­o pristala.
Makedonska predstavni­ca Jana iznenadila je svoje obožavatel­je kad je u najavnom videu uoči nastupa objavila sliku ultrazvuka. Nakon što su se izredali svi izvođači, uoči glasanja, njezin dečko Aleksandar kleknuo je pred nju i drhtavim rukama iz crne kutijice izvadio zaručnički prsten. Ona se šokirala i oduševljen­o pristala.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia