24sata

CSI FILIPOVIĆ

Preko rođakinje i majke došao sam do Zlate, nadam se da ćemo idući put prošetati, kaže nam Tarik...

-

Jasno da ćemo se Zlata i ja čuti, a čim me put nanese na jug, rado ću je ponovno posjetiti. Nadam se da će tad već moći hodati pa da malo i prošetamo domom, rekao je Tarik.

Zadovoljan je prijatelji­ma i obitelj koji su mu pomogli pronaći babicu i kaže da su se jako dobro organizira­li. - CSI je i ovaj put dobro odradio posao - šali se Tarik, koji se s obitelji odmara u Dubrovniku. Njegova supruga Lejla rođena je Dubrovkinj­a, pa u tom gradu u svakom trenutku imaju osiguran baka-servis za sinove. Dok Lejlina mama uživa u vremenu provedenom s unucima, Tarik i Lejla imaju dovoljno vremena za odmor ali i uživanje u programu Dubrovački­h ljetnih igara. Tarik često ističe da ne propušta pogledati predstave svojih kolega. Poslije Dubrovnika par će se već tradiciona­lno nastaviti dalje odmarati do rujna, i to već ustaljenim redom. Obitelj Filipović, naime, već godinama ima standardnu rutu. Malo Dubrovnik, malo Bosna i Hercegovin­a, a potom Istra. Kad su u Istri, ne izlaze i posvećeni su djeci. Obitelj Filipović se prije Dubrovnika odmarala u turskom kompleksu Nirvana Lagoon kraj Antalyje. Tarik je tamo vježbao u teretani jer je poželio aktivan odmor. - To je jedini pravi odmor. Tarik je moj prijatelj, znam koliko je radio protekle sezone i potreban mu je dugi odmor. Sport je najbolji način kako se dobro opustiti, riješiti stresa - rekao je veliki Tarikov prijatelj Ćiro Blažević. Trener svih trenera glumcu je bio inspiracij­a u monodrami “Ćiro”. U druženju s proslavlje­nim trenerom Tarik je shvatio da njegov život zaslužuje film, seriju ili barem predstavu. Ispočetka je Ćiro bio protiv toga, ali na kraju sam ga je Tarik uspio nagovoriti i tako je nastala predstava. Trener svih trenera na premijeri je zaplakao od sreće.

 ??  ?? SKLADAN BRAK
Tarik i Lejla vjenčali su se 2008. na Staru godinu u Zagrebu na
tajnoj lokaciji RADO VIĐEN GOST Tarik je obećao Zlati kako će je posjetiti još koji put...
SKLADAN BRAK Tarik i Lejla vjenčali su se 2008. na Staru godinu u Zagrebu na tajnoj lokaciji RADO VIĐEN GOST Tarik je obećao Zlati kako će je posjetiti još koji put...

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia