24sata

POŠALJITE VIC I OSVOJITE 500 KUNA!

-

SNAŠ’O SE

Mladić bio na pregledu za novačenje pa odglumio slijepca. Poslije ode u restoran i u kino. Kad su se poslije filma zapalila svjetla kraj njega stoji liječnik iz komisije pa mu se mladić obrati: - Gospođo, hoćete li mi reći jesmo li se odvezli do željezničk­e stanice?

POTRAGA

Došao Mate u Zagreb na studij. Istog dana izgubi se u Studentsko­m naselju i nikako da pronađe svoj paviljon. Zamoli za pomoć kolegu, a ovaj ga upita: - Jesi li zapamtio barem broj paviljona? - Nisam. - Sjećaš li se broja sobe? - Ne! - A znaš li barem ime nekoga iz sobe? - Znam jednoga! Zove se “cimer”-

NOVI MEDICINSKI PRISTUP

Razgovaraj­u zgodna pacijentic­a i doktor: - Dobar dan, doktore. - Dobar dan, gospođo, svucite se. - Gdje da odložim odjeću? - Možete tu pored moje.

MALE ŽIVOTNE MUDROSTI

Djeca su nasljedna. Ako ih tvoji roditelji nisu imali vjerojatno nećeš ni ti.

POZIV KOJEG NE MOŽEŠ ODBITI

Jurica dotrči s mise kući i kaže: - Mama, mama... Dragi Bog se razbolio! - Ah, Jurice, što to govoriš. Pa Bog se ne može razboljeti. Tko ti je to rekao? - Pa župnik je danas na kraju mise rekao da je Bog k sebi pozvao našeg liječnika Trkića.

IMA LOŠ SMISAO ZA HUMOR

Učitelj govori djeci: - Jako ste loš razred, 70% vas ići će na popravni! Na to će Ivica: - Nemoguće, šalite se. Uopće nas nema toliko!

SVAKA SLIČNOST S HRVATSKOJ POLITIKOM JE SLUČAJNA

Što je obećavao Crnogorski premijer u svojoj kampanji? 400.000 neradnih mjesta.

AUTOMOBILS­KE KRATICE

Što Bosancima znači ABS? Ako Bog da, stat ću!

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia