24sata

Will Smith je naš prijatelj

Slavnoga glumca oduševio je Poreč, kažu skiperi koji su ga tri dana vozikali po obali

- Pišu: M. ĆOSIĆ, K. GLAVAČ

Will je oduševljen Porečem i okolicom. Posebno ga je raspametil­a domaća hrana. Probao je sve, od tartufa do domaće ribe. Nije doveo suprugu i djecu, ali je napomenuo da se vraća što prije s njima u privatnom aranžmanu, kažu skiperi koji su ga vozili gliserom. Will Smith (48) oduševio je zaposlenik­e Ars Nautike Istra, koji su gotovo cijela tri dana vozili njega i kolegu DJja Jazzyja Jeffa (52). S njima je bilo i 30-ak suradnika. - Nevjerojat­no je simpatičan, ne ponaša se kao princ. Svi smo stvarno ugodno iznenađeni njime - kažu skiperi. Dvojac je zajedno nastupio drugu večer festivala MTV SummerBlas­t. Zajedno surađuju još od ‘80-ih, kad su napravili hip-hop duo DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince.

GUŠTAO U ISTARSKOJ HRANI

Na popularnoj seriji “Princ iz Bel Aira” surađivali su ‘90-ih. Na festivalu su nastupali na posebnoj platformi, koja se tijekom nastupa dizala i spuštala. Dvojac je zajedno nastupao prvi put nakon 15 godina, a nastavak Smithove karijere čekao se desetljeći­ma. Tijekom boravka smjestili su se u vilu na otoku Sveti Nikola nasuprot Poreča. - Smith je rekao i kako je jako zadovoljan smještajem kažu iz Ars Nautike. S njima su doputovali i mnogi suradnici, kao što su njegov menadžer, režiser i videoprogr­amer. Svoj tim je počastio jadranskom ribom i sushijem. Will je na ručku uživao u istarskoj govedini boškarinu i tartufima, a tražio je i maslinovo ulje. Nakon tonske probe s Jeffom povukao se u vilu na opuštanje do večernjega koncerta. Na listi Willovih želja bile su igraće konzole, oprema za vježbanje, brendirano rublje, mirisne svijeće i masaže. Supruga Jada Pinkett (45) i djeca - Jaden (19) i Willow (16) - ostali su u Los Angelesu. Glumca i pjevača u stopu su pratili njegovi kamermani, koji su bilježili svaki pokret u Poreču. Grad je bio pod opsadom obožavatel­ja, a pozornici na Peškeri nije se moglo lako prići. - Hodao je po centru grada i fotografir­ao se sa svakim tko mu je prišao i pokazao interes. Will je fanove grlio i izvodio šale u svom stilu. Jako je pristupača­n i nije mu silazio osmijeh s lica - kažu Porečani. Dodaju kako je svom timu rukom pokazivao stare zgrade ili spomenike, koji su ga oduševili.

SIMPATIČAN I PRISTUPAČA­N

- Nevjerojat­no koliko je Will pristupačn­iji od naših zvijezda - složili su se građani i gosti u Poreču, kao i u tome da je održao koncert za pamćenje. Amerikanac je objavio četiri glazbena albuma, a njegovi najveći hitovi su “The Fresh Prince of Bel Air”, “Men in Black” i “Gettin’ Jiggy wit it”. Sa suprugom Jadom u braku je 20 godina, a iz prvog braka s glumicom Sheree Zampino (49) ima sina Treya (24).

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia