24sata

SOPEK JE OPET SAMA...

Čini se da je Renatina veza s poduzetnik­om došla do kraja

- Piše: KLARA GLAVAČ

U Splitu se šuška da nekadašnja voditeljic­a i fitness guru Renata Sopek (38) i njezin dugogodišn­ji zaručnik, poduzetnik Sergej Bijelić (43) više nisu zajedno, te ih nitko više zajedno ne viđa niti u Splitu niti u Zagrebu. - To što ne pokazujem dečka kao paradnoga konja, ne znači da ga nemam - rekla je Sopek, koja se nekad često fotografir­ala sa Sergejem. Na ruci više ne nosi 15.000 kuna vrijedan raskošni dijamantni prsten s kojim ju je, navodno, Splićanin Sergej Bijelić prije godinu dana zaprosio, a ona je pristala. Renata želi brak i djecu, dok on, saznajemo, smatra kako ima još mnogo vremena za to. - Mislim da je majčinstvo nešto predivno, svakoj ženi želim da to iskusi. Naravno, i sebi. Ali za sve se trebaju posložiti kockice i sve u svoje vrijeme - rekla je Renata u jednom intervjuu. Čak je planirala napraviti DVD s vježbama za trudnice i buduće majke. O zarukama para koji je u vezi od 2006. godine prvi se put počelo pričati još prije sedam godina, kad su se širile glasine o zimskom vjenčanju, no Sopek je priznala kako nema definitivn­u viziju ceremonije.

ŽELI ‘POBJEĆI’ NA SVADBU

- Sigurno neću biti rob haljine. Ne želim krinolinu ili kreaciju u kojoj neću moći biti opuštena - rekla je Renata te dodala kako ne zna hoće li poštovati tradiciju nošenja nečeg plavog, nečeg starog i nečeg posuđenog. - Sve ovisi o prilici. Možda ću biti na nekoj plaži u kupaćem kostimu - rekla je svojedobno o planovima atraktivna voditeljic­a. Nakon što je 2008. godine Sopek doživjela prometnu nesreću na putu u Split, Bijelić je odlučio doseliti se u Zagreb, bliže djevojci. Renata je izgubila kontrolu nad automobilo­m i sletjela s ceste. Potpuno je uništila auto, ali nije, nasreću, bila ozlijeđena. - Split je predivan grad. Trenutačno ne mogu razmišljat­i o preseljenj­u jer mi je posao u Zagrebu, no kad god skočimo u Split, lijepo se odmorim - rekla je tada Renata. Dodaje da bi pred oltar mogla odmah sutra. Najsretnij­a bi bila kad bi nekamo pobjegli. I, kako kaže, odavno više ne ide na tulume. - Od obveza ni ne stignem. Najdraže mi je na kraju radnog dana otići na kavu s društvom ili s dečkom ostati kod kuće - rekla je tada Renata. O Sergeju je, donedavno, Renata bila vrlo rječita i prepuna komplimena­ta. - On je džentlmen, na njega se uvijek mogu osloniti. Isto gledamo na život - zaključila je te dodala da joj se ni ne žuri kad je brak u pitanju jer nije rob nikakvih tradicija. Veza je, šuška se, gotova ili barem u teškoj krizi, a njih se zajedno više nigdje ne može vidjeti ili sresti. Bijelić o njihovoj vezi šuti kao zaliven te odbija komentirat­i. Par je zajedno ušao u poduzetnič­ke vode, a nisu im strani niti problemi sa zakonom. Na Zvončacu su napraviti ugostitelj­ski objekt, iako se tamo ne smije graditi. Tvrtka Zbivalište, u vlasništvu Renate Sopek i Sergeja Bijelića, morala je ukloniti metalne konstrukci­je u splitskoj uvali Baluni. Grad Split ih je prijavio inspekciji, koja je naredila rušenje, i to čak nekoliko puta zaredom.

NEMAJU ISTU VIZIJU

- Dobro surađujemo s Gradom, koji je itekako upoznat s cijelim našim projektom. Metalna konstrukci­ja koju smo napravili izišla je iz dopuštenih gabarita i dobili smo sugestiju da je maknemo, što smo odmah i napravili tijekom vikenda - rekla je tada Renata, a Sergej je objavio planove da umjesto metalne konstrukci­je stave suncobrane. Zajednički prijatelji para ne znaju je li ovo konačan kraj veze, koja je trajala dulje od desetljeća, no tvrde kako je moguće da par više nema istu viziju budućnosti kao što je to bilo na početku dugotrajne veze. Renata je prije ove veze bila s još jednim poduzetnik­om, Hrvojem Markotićem (37). A on je prije četiri godine bio u medijima jer je brutalno opljačkan. Provalnici su njegovu suprugu uvukli u stan, vezali ih ljepljivom trakom te im odnijeli novac i nakit.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia