24sata

POSTANI ZVIJEZDA

RODITELJI MISLE DA GUBIŠ VRIJEME NA VIDEOIGRE, A VEĆ SI 10 PUTA PROBAO ‘UPASTI’ NA FER, ALI SI ZBOG TATE ZAVRŠIO PRAVO, NE ZANIMA NAS. POKAŽI SVOJ TALENT I PUSTI NAS DA TE OTKRIJEMO SVIJETU

-

Misliš da beauty trikove sipaš iz rukava, a s kozmetički­m kistovima vješt/a si kao i s prstima? Ne brini se, imamo kategoriju za tebe. Zovemo i sve gejmere da dokažu da su najbolji. Dojadilo ti je pjevati pod tušem i s četkom u rukama? Pusti taj nebeski glas. A vrijeme je i za vas komičare da izađete iz ormara jer prilika života vas čeka.

Ako mislite da nemate neki ekstra talent, onda je ekstra kategorija baš za vas. Toliko ste kreativni da od spajalice možete napraviti vazu ili modne krpice kombinirat­e savršeno? Ma ne čekajte nego se prijavite odmah. - Ne propustite priliku života i da vas ja odvedem u Hollywood. Koliko je cestarina do Hollywooda? - kazao je poznati komičar Mario Petreković. On i ostali članovi žiri bit će kategoričn­i. Ne zanima ih jesi li cijeli život sanjao estradu, ali si završio pravo niti jesi li neuspješno pokušavao stati na kazališne daske. Jedini preduvjet za Videostar je genijalan talent. Snimi video od maksimalno tri minute. Predstavi se i pokaži neki od svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života te posao iz snova. Osim putovanja u Hollywood, osvojite kip vrijedan 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom, koji će se pobrinuti da tvoj talent dođe do izražaja. Obori naš žiri s nogu, a mi ćemo ti osigurati status prave zvijezde. Što čekaš? Prijavi se na videostar.joomboos.hr do 22. listopada.

“IMAŠ PRIJATELJA ZA KOJEG ZNAŠ DA IMA ZVJEZDANI POTENCIJAL? SNIMI GA I CINKAJ JER, AKO UĐE U FINALE, OSVOJIT ĆEŠ 1000 KUNA”

 ??  ?? Htio bih vidjeti da je nemoguće moguće jer jedino je moguće da ništa nije nemoguće. Ako me kužite, kaže Petreković
Htio bih vidjeti da je nemoguće moguće jer jedino je moguće da ništa nije nemoguće. Ako me kužite, kaže Petreković
 ??  ?? Omiljeni voditelji Davor Gerbus i saamopetra­a s popularnog YouTube kanala TheLazyWAV­E proglasit će pobjednika
Omiljeni voditelji Davor Gerbus i saamopetra­a s popularnog YouTube kanala TheLazyWAV­E proglasit će pobjednika

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia