24sata

GOTOVA NAKON Ante kaže da se prebrzo ožen

-

O Jeleni mogu reći sve najbolje. Nismo se našli. Malo smo se zaletjeli s brakom. Otišli smo svatko na svoju stranu. Rastali smo se mirno i imamo korektan odnos. Ne čujemo se previše, a za to nema ni potrebe, potvrdio nam je svoj treći razvod Ante Gotovac (47). Reality zvijezda i 12 godina mlađa Beograđank­a Jelena Miljuš (35) rastali su se u tajnosti prije četiri mjeseca. Vjenčali su se u beogradsko­j općini Zemun lani u listopadu nakon nekoliko mjeseci poznanstva. Dok je bio zaljubljen u crnokosu Jelenu, objavljiva­o joj je ljubavne pjesme na Facebooku, poput “Moj lipi anđele”, “Zbog jedne divne crne žene” i “Odvest ću te na vjenčanje”. Gotovac ne žali što mu je i treći brak propao.

Lagao bih kad bih rekao da žalim za nečim. Vidio sam da između nas ne ide i bolje je da smo se razišli nego da smo se razvlačili - kaže Ante. Dodaje kako je sad “solo” i da uživa u životu. Posljednje dvije godine živi u beogradsko­m Zemunu, gdje mu je, kaže, super. - Neću komentirat­i svoje poslove, ali mogu reći da u reality showove više ne ulazim - odlučan je Gotovac. Zadnji put u realityju je bio početkom prošle godine, i to u srpskom kontroverz­nom showu “Parovi”. Ante nije htio reći je li se u tom showu poseksao sa srpskom starletom Macom Diskrecijo­m ili su samo insceniral­i seks. - Prvu noć smo zabrijali, ali poslije smo se razišli. Tko je ona - zaključio je Gotovac. U showu je izdržao osam mjeseci. Odmah nakon izlaska otišao je tulumariti. Sljedeća dva dana nije ustajao iz kreveta. Onda je počeo pregovarat­i o ponovnom ulasku u show u kojem se natjecatel­ji seksaju, tuku i vrijeđaju. Producenti su mu rekli da bi voljeli da mu se pridruži i njegova bivša žena Simona Mijoković (32). Odmah ju je nazvao iako je bilo jedan sat iza ponoći. Nije se javljala jer je spavala, a sutradan ga je odbila.

Nikad ne bih ušla u takav show. Imam obitelj i Isusa već pet godina - rekla nam je tad šokirana Simona. Ističe da je sa Simonom u odličnim odnosima. Bio je nedavno i na krštenju njezina sina Joshue Marije, kojega je dobila u braku s bivšim ministrant­om Stanislavo­m Mijokoviće­m (52), koji ima autopraoni­cu u Austriji, u kojoj njih dvoje žive. Ante je u crkvi stao u drugi red, uz Simoninu obitelj. - Sretan sam jer se preselila u Austriju i promijenil­a okolinu. Simona nije specijalno komentiral­a moj razvod. Sve je OK što se nje tiče. Imam korektan odnos s njezinom obitelji. Stanislav je divan - govori Ante. Simona i Stanislav upoznali su se u Kući susreta Tabor u Samoboru, u koju je bivšu starletu prvi odveo upravo Ante. - Ja sam i dalje u vjeri. Idem u katoličku crkvu u Zemunu. Svaki dan trčim nekoliko kilometara i izmolim krunicu. Nedjeljom sam na misi. Vodim zdrav život. Uopće ne izlazim - kaže Ante.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia