24sata

Bila je časna, a danas skida kile na tv-u

Ivana (23) odustala je od samostana. Sad se prijavila u tv-show da popravi liniju

- Pišu: V. BOLTIŠ, T. BREGOVIĆ

Otišla sam u samostan nakon srednje škole s 18. godina, to mi je bila želja još od djetinjstv­a. Bilo je prekrasno iskustvo, ali samostansk­i život je previše zatvoren za mene, kaže Ivana Stapić (23) iz Splita. Natjecatel­jica showa “Život na vagi”, koja je jučer počela s emitiranje­m na RTL-u, godinu dana provela je kao kandidatki­nja za časnu sestru i na kraju shvatila kako takav život ipak nije za nju. - Ne žalim što sam probala. Odmalena sam imala vjerski odgoj u kući i provodila vrijeme u Crkvi. Ipak, previše sam vezana za obitelj i jako su mi nedostajal­i kad sam bila tamo - dodala je Ivana, danas studentica teologije.

ČOKOLADA JOJ JE NAJDRAŽA

mala buca - ispričala nam je kroz smijeh. U posljednje dvije godine dobila je dvadesetak kilograma. Najviše je voljela jesti brzu hranu i čokolade nakon ručka. - Malo pomalo, kile su se samo nakupljale. Vikende bih iskoristil­a za spavanje i izlaske. Nikad nisam provela dan u prirodi - kaže Ivana. Teško joj je bilo aktivirati se. - Nisam imala motivacije i bilo mi je teško krenuti samoj pa sam se prijavila u “Život na vagi”. Vjerujem kako će mi biti puno lakše uz 18 ljudi s istim ciljem - istaknula je. Ivana dodaje kako je pokušavala sama skinuti višak kilograma, no nije joj pošlo za rukom. - Bila bih na dijetama po dvadesetak dana, tek toliko da izbacim otrove iz sebe, a nakon toga bi sve krenulo po starom. Probala sam i vježbati, ali nisam imala dovoljno kondicije - rekla je.

NIJE BILA MOTIVIRANA

Na treninge je išla s prijatelji­cama koje su već bile u formi. - Nisam ih mogla pratiti pa bih odustala nakon dva tjedna - smije se Ivana. Želi izgubiti 30 kilograma. - Želim biti zadovoljna sobom - zaključila je Splićanka.

 ??  ??
 ??  ?? Nakon što završi fakultet žali raditi kao vjeroučite­ljica. Splićanka ima 109 kilograma koje je, kako kaže, nakupila zbog stresa, fakultetsk­ih obveza, izlazaka i nezdrave prehrane. - Mlada sam i kile su mi počele sve više smetati. Odmalena sam bila,...
Nakon što završi fakultet žali raditi kao vjeroučite­ljica. Splićanka ima 109 kilograma koje je, kako kaže, nakupila zbog stresa, fakultetsk­ih obveza, izlazaka i nezdrave prehrane. - Mlada sam i kile su mi počele sve više smetati. Odmalena sam bila,...
 ??  ??
 ??  ?? ‘SKUPILA’ 109 KILOGRAMA U MRŠAVLJENJ­E VJERE
IMA Ivani je cilj izgubiti barem 30 kilograma. Smatra kako će u showu “Život na vagi” uspjeti u svojem naumu.
‘SKUPILA’ 109 KILOGRAMA U MRŠAVLJENJ­E VJERE IMA Ivani je cilj izgubiti barem 30 kilograma. Smatra kako će u showu “Život na vagi” uspjeti u svojem naumu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia