24sata

Grdović i Cetinski utučeni na pozornici

POTRESENI PJEVAČI Mladen je plakao na bini zbog majke koja je preminula, a Tony je prvi put pjevao nakon nesreće

-

Iako potresen zbog smrti majke, Mladen Grdović (59) izašao je pred publiku u zagrebačko­m klubu, a dok je pjevao “Da te mogu pismom zvati”, oči su mu zasuzile. Kako nam je rekao njegov menažder Ljubo Šeperić, Mladen je rekao da je tu samo zbog svoje publike. Istaknuo je da kolegi Oliveru Dragojević­u želi da što prije ozdravi. Zbog tehničkih problema koncert je kasnio sat vremena, no publika je strpljivo čekala Grdovića, koji se pohvalio da su mu vratili vozačku dozvolu nakon dvije godine, a dodao je i da on nije Modni Mačak. - Sad smo ovdje do jutra - rekao je kad je izašao na pozornicu i održao obećanje. Zadranin je koncert počeo pjesmom “Evo mene, moji ljudi” i potom nizao najveće hitove. Tony Cetinski (48) prvi put je nastupio u Zadru nakon prometne nesreće u Rovinju, u kojoj je svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62). - Pjevao sam zbog svih divnih ljudi. Hvala im na podršci i snazi koju mi daju - rekao je Tony. Dodao je da ga puno uspomena veže za Zadar. - Posebno me vežu nastupi u disko klubu. Tad sam bio mlađi i ljepši i imao sam trbušnjake - rekao je. (vb, rbo)

Ava Karabatić (29) trenutačno piše roman

“Dolina suza”. - Puno sam puta bila okaljana i razapeta na križu. Drago mi je da sam na fakultetu morala puno čitati - kaže Ava.

Dodala je da su joj pročitane knjige pomogle u pisanju. - Na natjecanju iz vjeronauka osvojila sam prvo mjesto, ali ne ližem oltare. Nisam se krizmala jer nisam bila spremna za to. Znala sam da ću griješiti - rekla je Ava, koja je najavila spot za svoju novu pjesmu “Fer

igra”. (dg)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia