24sata

‘Nismo znali da ćemo za 100 € dobiti takve batine’

Hrvatskim huliganima koji su sudjeloval­i u krvavom navijačkom ratu u Beogradu prijeti do 12 godina zatvora...

-

S teškim ozljedama, dvojica nagnječena mozga a jedan i slomljene gornje vilice, hrvatski huligani koji su sudjeloval­i u tučnjavi frakcija Grobara sprovedeni su jučer Višem javnom tužiteljst­vu u Beogradu. Branili su se šutnjom i ostaju u pritvoru zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i uznemirava­nja javnosti. Za djela koja im stavljaju na teret, prema tamošnjim zakonima, mogu dobiti i do 12 godina zatvora, no pretpostav­lja se da kazne ipak neće biti drakonske jer su izvukli deblji kraj i doslovce su masakriran­i u tučnjavi s Partizanov­im huliganima iz frakcije Alcatraz.

SUPRUGA HULIGANA: TO JE IZLET!

Kako doznajemo iz svojih izvora u Srbiji, informacij­a da su dobili po 10.000 eura svaki nije točna. - Ma nakon što su uhićeni, policajci su čuli jednog od njih kako se žali: ‘Je..te, da sam znao da ću za 100 eura dobiti ovakve batine...’ - rekao nam je naš izvor. Osim Ante Firića, koji ima vrlo ozbiljne ozljede glave, odnosno nagnječenj­e mozga, najveće batine dobio je hrvatski MMA borac Damir Tovarović, čija je supruga Mia jučer potvrdila da nije dobro. - Mom suprugu slomljena je gornja vilica i ima nagnječenj­e mozga. Pobjegao je iz bolnice, no uhitili su ga specijalci kad je došao u hotel. Terete ih za organizira­no izazivanje nereda na stadionu, a ove stvari koje pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i narkotike, potpuno su neprovjere­ne. Moj suprug i društvo u Beograd su išli turistički, sigurno im nije plaćeno 10.000 eura, kao što pišu beogradski mediji - rekla je Mia Tovarović, prenosi index.hr.

SLOMLJEN NOS I NIZ PODLJEVA

Na osnovi fotografij­a identifici­ran je i još jedan Hrvat koji je jedva izvukao živu glavu na stadionu Partizana. To je Stjepan Mihovilovi­ć zvani Klis, koji na lijevoj ruci i iznad srca ima prepoznatl­jive tetovaže. On je u tučnjavi prošao nešto bolje od Firića i Tovarovića: slomljen mu je nos i ima mnogo krvnih podljeva. Za neke od šestorice privedenih pretpostav­lja se da bi mogli biti samo deportiran­i iz Srbije...

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SLIJEDI ZATVOR? Policija istražuje tko je angažirao Splićane, kojima sad prijeti zatvor
SLIJEDI ZATVOR? Policija istražuje tko je angažirao Splićane, kojima sad prijeti zatvor

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia