24sata

Vjenčali se Goran i Nives...

Najveći hrvatski tenisač i mlada glumica u usponu te voditeljic­a imali su skromnu svadbu u petak u Zagrebu

-

Radijska voditeljic­a Nives Čanović (35) u petak je postala gospođa Ivanišević. S proslavlje­nim tenisačem Goranom Ivanišević­em (46) u tajnosti se vjenčala u Zagrebu, javljaju Sportske novosti. Nagađalo se da će se par vjenčati 2018. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetil­i da radijska voditeljic­a nosi zaručnički prsten.

NE TAJI DA ŽELI BITI MAMA

Vjenčanje je bilo u tajnosti jer je Nives poželjela intimnu ceremoniju na koju su pozvali tek obitelj i najbliže prijatelje. Detalje i nakon slavlja drže u najstrožoj tajnosti. - Nemam komentar. Hvala lijepa - rekla nam je Nives o vjenčanju, ali se sretno smijala. Goran Ivanišević je isključio mobitel. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji. Par se, navodno, nedavno uselio u stan u Ban centru u središtu Zagreba. Goranovi i Nivesini najbliži prijatelji nisu iznenađeni vjenčanjem jer tvrde da je par jako zaljubljen. Nives je upoznala Goranovu djecu, koju tenisač ima iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Radijska voditeljic­a nikad nije skrivala želju da i sama postane majka. - Mislim da se žena najviše realizira kad postane majka. Majčinstvo je uloga koja pristaje svakoj ženi - rekla je prije nekoliko godina.

KUPOVALI NOVI NAMJEŠTAJ

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničko­m fotografij­om iz Dohe na kojoj se naziralo Ivanišević­evo lice. Nekoliko mjeseci poslije otputovala je u Miami, u kojemu je Goran tad bio s češkim tenisačem Tomášom Berdychom. Vezu su konačno potvrdili u lipnju ove godine, kad su prvi put zajedno pozirali. Skupa su ljetovali na Krku i Korčuli, zagrljeni šetaju zagrebačko­m špicom, a viđeni su i kako biraju namještaj.

 ??  ??
 ??  ?? VELIKA LJUBAV
Prijatelje nisu iznenadile ni brze zaruke jer tvrde da su jako zaljubljen­i
VELIKA LJUBAV Prijatelje nisu iznenadile ni brze zaruke jer tvrde da su jako zaljubljen­i

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia