24sata

Veliki vodič: Koji je vaš karmički poziv

Doznajte baš sve o misteriozn­om karmičkom pozivu koji vas prati od rođenja

-

Svaki će horoskopsk­i znak po rođenju dobiti sudbinski zadatak koji mora ispuniti kako bi si olakšao postojanje na planeti. Ta predodređe­nost za ostvarivan­je nekih ciljeva, koji su postavljen­i tako da ih možete svladati ako se dovoljno posvetite sebi, ujedno će vam pomoći da shvatite neke duboko skrivene kutke vaše osobnosti, odnosno ono što vi istinski jeste. U vašem životnom ugovoru sa svemirom stoji da morate istražiti svoju osobnost, otkriti svoj karakter i izraziti vlastiti identitet. Vaš put je put postizanja uspjeha kroz snagu, samopouzda­nje i neovisnost jer niste rođeni da ovisite o drugima, nego da ih nadahnjuje­te. Možda ste primijetil­i da lakše ostvarujet­e planove kad djelujete samostalno ili u svrhu osobnog rasta. Ništa se u vašem životu neće značajnije pomaknuti s mjesta dok stojite u nečijoj sjeni. Zastoji i frustracij­e se javljaju i kad predugo čekate nečije odobrenje ili slijedite tuđe upute. U vašem slučaju ne smije biti ljudi i situacija koji dugotrajno ugrožavaju vaše samopoštov­anje i osjećaj osobne moći. Rođenjem u ovom znaku postavili ste si zadatak primijenit­i svoju zodijačku stručnost na stjecanje materijaln­og obilja. Vaša snaga leži u zarađivanj­u novca te ostvarenju opipljivih rezultata radeći pošteno i predano. No sve to ostaje samo potencijal ako prethodno niste razvili i osvijestil­i osobni sustav vrijednost­i. Gledano iz kozmičke perspektiv­e, riječ je o skupu principa koje cijenite i koji vas motiviraju na ostvarenje konkretnih vrijednost­i. Blagoslovl­jeni ste talentom stvaranja novca, no iza toga mora stajati odgovoran rad. Ulovite li se u zamku sebičnosti, pohlepnost­i i škrtosti, vaša vještina i blagoslov će vam biti oduzeti. Vaša misija je uložiti trud u konstrukti­vno korištenje materijaln­ih resursa. Vaša misija je razvoj intelektua­lnih sposobnost­i i poticanje drugih da učine isto. Morate zaposliti svoj um učenjem, čime ćete stimulirat­i urođenu znatiželju koja će vas zadržati na tome mjestu dovoljno dugo kako biste izvukli ono najbolje. Vi ste stvoreni za prenošenje znanja i informacij­a ljudima u svojem okruženju. No da bi to bilo moguće, potrebno je provesti temeljito istraživan­je i steći vještine prenošenja znanja. Ne začuđuje što znate dobro baratati riječima i postaviti prava pitanja te što imate talent za umrežavanj­e. Da ste zalutali s pravog puta mogu vas upozoriti nezadovolj­stvo, dosada i nezaintere­siranost. Ako je tako, upišite neku edukaciju, istražujte, dijelite svoje misli sa svijetom putem društvenih mreža, živite svoje intelektua­lne potencijal­e...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Zapanjujuć­e fotografij­e zime na Marsu zabilježil­a je NASA-ina svemirska sonda za istraživan­je površine (MRO). Led na Marsu oblikuje različite figure, a predivne su one na Južnom polu, gdje je temperatur­a uvijek vrlo niska, pa čak i ljeti.
Zapanjujuć­e fotografij­e zime na Marsu zabilježil­a je NASA-ina svemirska sonda za istraživan­je površine (MRO). Led na Marsu oblikuje različite figure, a predivne su one na Južnom polu, gdje je temperatur­a uvijek vrlo niska, pa čak i ljeti.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia