24sata

ANA IDE GOLA U NOVI BIG BROTHER

Zagrepčank­a (24) je u Beogradu korigirala usne i stavila umetke u kosu pa pozirala spremna za reality

- Piše: IVANA PRGOMET

Zagrebačka hostesa Ana Kovačec (24) nedavno se vratila iz Beograda gdje je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala u Big Brother kući. Dosad je u Srbji povećala grudi i usne. - Ondje je jeftinije i kvalitetni­je u usporedbi s nama. Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - kaže Ana. Uzora, tvrdi, nema, nego kaže da je uzor sama sebi, iako joj Soraja “izgleda predobro”. Ana zasad ne zna hoće li raditi još operacija i trenutačno je zadovoljna izgledom. Nakon povratka iz Beograda u Zagreb “priveli” smo je u studio 24sata kako bi nam pokazala draži kojima namjerava zavoditi sustanare u izolaciji. Na snimanju se skinula u toples, a grudi je prekrila kosom. - Nije mi bilo neugodno kaže Ana. Nije sigurna koji je njezin najjači adut. To bi trebalo pitati muškarce, tvrdi. - Govore mi da imam lijep osmijeh i oči - govori Ana. Ističe da je iskrena i otvorena te da su joj to najjači aduti.

NIŠTA TRENING, SAMO PREHRANA

- Da me dečko prevari, ne bih sjedila kod kuće prekriženi­h ruku. Ne varam prva, ali ako me dečko ne doživljava, vara ili se nalazi s nekom, neću kao jadnica trčati za njim i govoriti mu zašto me ignoriraš. Krenut ću dalje, neću se ponižavati - odlučna je Ana. Liniju održava prehranom. Tvrdi da izbjegava ugljikohid­rate i šećere iako je slaba na čokoladu. U teretanu ide, kaže, nekoliko puta godišnje. Ne vjeruje da će se u “Big Brotheru” zaljubiti. - Volim da su dečki duhoviti. Ne da mi pričaju viceve, ali da mi je zabavno s njima. Nikad nisam voljela prenabilda­ne dečke. To je lijepo za vidjeti, ali nikad nisam bila u vezi s takvim. Uvijek sam imala dečke sa škembicom. Volim fino ugojene, to su za mene muškarci. Koji znaju uživati u životu. Da jedemo oboje jer ja volim puno jesti - kaže Ana. Nije sigurna bi li se mogla poseksati pred kamerama. - Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi u showu tvrdi Ana. Kaže da je “valjda” u vezi. Ima dečka s kojim često prekida i miri se. On je podržava oko ulaska u izolaciju. Cilj joj je malo se ispromovir­ati i eventualno osvojiti neki novac koji bi uložila u pokretanje brenda muške odjeće i obuće. U Big Borther kuću mogao bi ući još jedan kandidat koji je bio na audiciji. Riječ je o konobaru i bivšem manekenu Gabrijelu Odži (23).

AKO ME DEČKO VARA ILI NE DOŽIVLJAVA, KRENUT ĆU DALJE BEZ PONIŽAVANJ­A hostesa ne trpi manjak pozornosti kod muškaraca

U SRBIJI RADE BOLJE I JEFTINIJE ESTETSKE ZAHVATE PA SAM ONDJE IŠLA POD NOŽ Ana je povećavala grudi i usne, a nos korigirala

Njega je prije dvije godine “privela” Jelena Karleuša na njezinu nastupu u Mostaru. Rastrgala mu je košulju i skinula ga na pozornici. Izvukla ga je iz publike iz prvih redova i razodijeva­la pjevajući “Ide maca oko tebe”.

‘SEVE MI NIJE NEKA ZVIJEZDA’ - U počektu mi je bilo neugodno ispred toliko ljudi, no onda sam se opustio. Jelena je najveća balkanska zvijezda. Veća i od Severine. Seve mi nije neka pjevačica iako je dobra zabavljači­ca i napravi vrhunsku atmosferu. Ali Jelena je bez dlake na jeziku. Njezina glazba i stil su mi svjetski - rekao je Gabrijel prijatelji­ma. U ponedjelja­k je napunio 23 godine. Proslavio ih je prije nekoliko dana u splitskom klubu. Nije ljubitelj alkohola, ali kad izađe, voli se opustiti uz nekoliko čašica pića. Završio je za kemijskog tehničara, no htio bi biti frizer. Stalno eksperimen­tira s frizurama pa je imao i plavu kosu te nosio pletenice. Želja mu je malo se nabildati pa trenira s girjama.

KAD ME KARLEUŠA POČELA SKIDATI, BILO ME JE SRAM, ALI BRZO SAM SE OPUSTIO PA ZAPJEVAO S NJOM NA BINI Splićanin Gabrijel na pozornici je ostao bez majice koju mu je folkerica skinula

 ??  ??
 ??  ?? CURA NA ZADATKU Ana se u studiju skinula u toples te samouvjere­no pozirala prije ulaska u show
CURA NA ZADATKU Ana se u studiju skinula u toples te samouvjere­no pozirala prije ulaska u show
 ??  ?? Odža se prepustio u ruke Jelene Karleuše i plesao gol do pasa
Odža se prepustio u ruke Jelene Karleuše i plesao gol do pasa

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia