24sata

Napali je da ne zna ispeći ni jaje, pa je pobjegla

POPUSTILE JOJ KOČNICE ZBOG RENATE PA OTIŠLA DOMA

- Pišu: S. TUĐAN, T. BREGOVIĆ

Nema gdje nisam bila, od popravnog doma do sigurne kuće, govorila je Antonija prije ulaska u BB. Nije dugo izdržala

Šuška se kako se Antonija Ćatipović (32), koja je zatražila izlazak iz Big Brother kuće, uznemirila radi zadirkivan­ja sustanara i kako je to razlog njezina odlaska. Temperamen­tna Antonija se nakon nekoliko dana boravka u reality showu zakačila s cimericom Lucijom. Tijekom razgovora u kuhinji Splićanki je dobacila kako je za tri godine vidi kao starletu, a to je Luciju jako naljutilo. - Ti me vidiš kao starletu, ja se tako ne vidim. Ja tebe vidim kao apsolutno ništa. Ti si jedna zapuštena žena koja ne brine o svojem izgledu - uzvratila joj je Lucija. Sukob je kulminirao kad je Lucija spomenula Antonijinu djecu. - Da sam je na tvome mjestu, izašla bih iz kuće ovoga trenutka i vratila se djeci - poručila joj je Lucija. Antonija joj je uzvratila da se ne može mjeriti s njom jer nije mama i ne zna što znači žrtvovati se za dijete. U petak se zakačila s Renatom. Htjela je jesti jaja, no nije znala kako bi ih napravila. Tu joj je uskočio Luka na opće zgražanje ostalih djevojaka. Renata je prokomenti­rala da je sramota da si s 30 godina sama ne zna ispeći jaja i da, uz to, ima dvoje djece. - Pa i da ima 60 godina, zamolila me da joj ispečem jaje. Bože, što je ovo? Vi kao da niste normalni - zaključio je Luka.

IZLAZAK NIJE PRIKAZAN

Istog je dana zatražila izlazak iz izolacije. U produkciji tvrde da je Antonija odlučila napustiti show jer joj nedostaju djeca, no razlog je navodno drugačiji. Šuška se kako se Antonija uznemirila zbog zadirkivan­ja drugih kandidata, a navodno je riječ o Renati s kojom se zakačila zbog hrane. Troje kandidata je kažnjeno, ali iz RTL-a tvrde da je sve to izmišljoti­na. Izjavili su kako je izlazak zatražila 2. veljače, a po pravilima je dobila 24 sata da razmisli o tome. Ona je ostala pri svojoj odluci pa je dan kasnije izašla iz izolacije u poslijepod­nevnim satima. - Navodi o incidentu u BB kući su lažni. Razlog Antonijina napuštanja projekta su djeca, što smo mogli vidjeti u emisiji uživo u kojoj je prikazan njezin razgovor s Big Brotherom - objasnili su s RTL-a. Na naše pitanje o tome hoće li se njezin izlazak prikazivat­i na malim ekranima, odgovorili su nam kako u emisijama uživo gostuju isključivo kandidati koji su regularnom procedurom izašli iz showa. Njezin izlazak u emisiji nije prikazan, iako je to nekad bila praksa. U četvrtoj sezoni Krešimir Karačić izjavio je kako bi volio izaći bez fotografir­anja i ostalih procedura, ali Big Brother mu nije udovoljio. Antonijin prijatelj tvrdi kako je temperamen­tnu Zagrepčank­u teško izbaciti iz takta, ali i ne dopušta da joj netko spominje

PRAKSA JE DA U EMISIJAMA UŽIVO GOSTUJU KANDIDATI KOJI SU REGULARNIM PUTEM, KROZ NOMINACIJE, NAPUSTILI BB KUĆU

tvrde iz RTL-a, a na televiziji nije prikazan ni Antonijin izlazak

obitelj. Ispričao je i kako je pomagala sestri Ani dok je bila bolesna. Tad je čuvala njezinu djecu i plaćala njezine račune. - Stalo joj je do prijatelja i jako je povezana s djecom - izjavio je prijatelj s kojim se Antonija upoznala prije nekoliko godina preko svoje prijatelji­ce. - U subotu navečer mi je poslala pusu u poruci, ali nismo još popričali rekao je. S druge strane, Antonijin bivši dečko priča da je ona vrlo otvorena i temperamen­tna osoba.

POPRAVNI DOM I SUD

- Antonija lako plane tvrdi bivši s kojim je veza pukla jer se nisu uspjeli dogovoriti oko boravišta. Svađe u BB kući su, smatra, nastale zbog toga jer su joj sustanari zamjerili što se bavi tarotom. Ćatipović ima dvoje djece te je rano postala majka. Imala je teško djetinjstv­o, zajedno s blizankom Anom. - Djed nas je na prevaru poslao u udomiteljs­ku obitelj. Pred majku je stavio papir i rekao da ga potpiše objasnivši joj da potpisuje ugovor sa socijalnom službom - rekla je Ćatipović. - Nema gdje nisam bila - od doma, popravnog doma, sigurne kuće - rekla je Antonija Ćatipović. Prošle godine tužena je za kazneno djelo klevete na Općinskom sudu u Puli, ali proces je obustavlje­n jer se Antonija ispričala. Djecu prehranjuj­e prodavajuć­i ruže. Žive u jednosobno­m unajmljeno­m stanu, a u BB kuću je ušla kako bi im priuštila bolji život. Biološku majku sestre su upoznale u srpskoj emisiji ‘Sve za ljubav’.

SRAMOTA JE DA ŽENA OD TRIDESET GODINA KOJA IMA DVOJE DJECE NE ZNA SAMA ISPEĆI JAJE I DA MORA MOLITI DRUGE DA JOJ IH PRIPREME

vikala je Renata na Antoniju, nakon čega je ona odlučila izaći iz showa

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? S Lucijom se zakačila nakon nekoliko dana, a u petak je zaratila s Renatom
S Lucijom se zakačila nakon nekoliko dana, a u petak je zaratila s Renatom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia