24sata

Lidijin muž zaveo je njezine cimerice

‘Ribica se jadala kako njen Marko ima puno žena koje taji. Teško joj je trpit njegove afere’...

- Piše: STELA TUĐAN

Moguće je da je ta priča istinita, on se stalno dopisivao s nekakvim ženskama, rekla nam je Lidijina sestra blizanka Sanja Kaselj (46).

I Marko Marić (41), suprug Lidije iz Big Brothera je prije nekoliko dana u intervjuu za RTL otkrio kako je imao profil na društvenoj mreži za upoznavanj­e partnera. - Ne znam zašto je to Lidija ispričala, ali ja te žene ne poznajem - izjavio je Marko koji radi u Njemačkoj i, kako kaže, niti ne može gledati što se događa u izolaciji. Lidijina sestra blizanka Sanja ispričala nam je da ona smatra da se ovim izjavama Marko izvlači. - Moj šogor je takav. On ima puno žena s kojima se dopisuje, ali do sada je to bila velika tajna - govori Sanja i dodaje kako nema ništa protiv Marka. - Pričala mi je da je jadna i da je prolazila teške stvari s Markom - rekla je i dodala kako joj se sestra požalila da je njezin suprug često škrt. Za Lidiju, kojoj su gosti u kafiću u kojem radi dali nadimak Ribica, kaže da je po prirodi društvena i vesela.

AKTIVNI NA INTERNETU

- Ona je jako dobra, jako pazi da nekog ne uvrijedi tvrdi Sanja. Sve je započelo kad se Lidija povjerila svojoj sustanarki Ani Kovačec Anči (24) da je u starom mobitelu svog supruga pronašla fotografij­e Ljiljane Lipovac (61) i Dubravke Ujević Veron (46) s kojima se on prije dvije godine dopisivao, a razmjenjiv­ali su fotografij­e i snimke. Lidija je dodala kako je mobitel povjerila prijatelji­ci koja čuva dokaze. U tu priču ne vjeruje ni njezin starija kći Matea (18).

- Ne znam što je mami došlo i zašto je sve to izmislila - rekla nam je prije nekoliko dana konobarica iz Blagorodov­ca. Iako niti mnogi stanari ne vjeruju Lidijinoj priči, ona nije odustala pa se suočila s Ljiljanom i pitala je li se dopisivala s njezinim mužem. - Jesi li ti normalna - oštra je bila frizerka iz Zagreba. Ipak, na Lidijinoj strani bila je Lucija koja je izjavila kako je najveći problem što Lidiju u Big Brother kući nitko ne doživljava ozbiljno i da svi misle da ona izmišlja.

MARKA ZNA I ANTONIO

Iako je Marko Marić rekao kako je obrisao profil na spomenutoj društvenoj mreži, Ljiljanin i Dubravkin još uvijek postoje te su javni. Vinkovčank­a Dubravka Ujević Veron (47) ispričala je da je na aplikaciji za upoznavanj­e pronašla svog 12 godina mlađeg muža Darijana Škrbića za kojeg se udala 19. kolovoza prošle godine. Prvo su razmjenjiv­ali fotografij­e, a zatim su se, kako kaže, našli na nekoliko kava u Zagrebu i ostalo je povijest. - Prije njega sam se srela s mnogim debilima. Ima ih dosta oženjenih koji traže ljubavnice - komentiral­a je Dubravka, dok Ljiljana Lipovac (60) nije priznala da ima profil na sličnoj društvenoj mreži. U priču se upleo i Antonio Benčak (21). Konobar iz Križevaca tvrdi kako i on poznaje Marka Marića. - Čudim se kako se muž još nije rastao od tebe. S obzirom na njegovo poslovanje i na novce koje zarađuje može naći neku od 25. Pitam se što radi s tobom - rekao je i otkrio kako je s Marićem ponekad popio piće u Frankfurtu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia