24sata

‘DUDA SE VALJALA PO KREVETU S NIKSAROM’

MAMA I SIN U KLINČU Matija je ispričao kako se udana Dubravka u pijanom stanju ganjala sa svojim reality sinom po krevetu. Fanovi su bijesni jer se očijukanje nije prikazalo na TV-u i produkcija krije flert

- Piše: STELA TUĐAN

Nakon što je Dubravka sustanarim­a otkrila da voli mlađe te su njezine fotografij­e iz mladosti izašle u javnost, Matija, koji je glumio njezina sina, ispričao je da je Vinkovčank­a “bacila oko” na mlađahnog Nikolu. Što mogu komentirat­i o ženi koja vani ima muža, a ganja se s dječakom pijana po krevetu, rekao je oštro Matija Štainer (24) o bivšoj sustanarki i njezinu reality sinu. Isto tako, tvrdi kako je Dubravka Ujević Veron (46) vrijeđala Marijana Lisaka (48). Njih troje su zajedno s Nikolom Vidovićem (21) glumili obitelj u tajnoj kući. Diplomiran­a inženjerka prometa povjerila je cimerima u Big Brother kući da voli mlađe dečke. Suprug Darijan Škrbić mlađi je od nje 12 godina, a upoznali su se na internetu.

GLEDATELJI: HOĆEMO JOŠ

- Jako ga volim, super mi je jer mi je ‘mlađe slađe’ - izjavila je rođena Vinkovčank­a sa zagrebačko­m adresom. Hvalila se kako je nekad bila “pogubna” za muški rod. - Jednom sam izazvala lančani sudar. Imala sam minicu i tip se umjesto u promet zagledao u mene. Tad sam valjda najbrže u životu hodala u štiklama jer mi je bilo jako neugodno i bilo me je sramota - rekla je sustanarim­a. Gledatelji nisu primijetil­i da između Dubravke i Nikole postoji nešto, kao što je to tvrdio Matija Štainer. Već nekoliko tjedana žale se na emisije uživo koje su prekratke te se s nostalgijo­m prisjećaju vremena kad su show mogli više pratiti uživo. Podsjetimo, nekoć su gledatelji imali mogućnost pratiti natjecatel­je gotovo cijeli dan putem streama, a prijenos uživo iz Big Brother kuće trajao je dulje nego ove sezone. Obožavatel­ji 9. sezone “Big Brothera” moraju se zadovoljit­i prijenosom od 45 minuta ili, u nekim slučajevim­a, sat vremena. Štainer je, kad je izašao iz BB kuće, Antoniji Blaće (38) otkrio detalje koje, govori, gledatelji teško mogu vidjeti.

DVA TJEDNA U IZOLACIJI

- Non-stop vrijeđa starije i mlađe na osnovu vrlo jadnih stvari. Kako je Lili vrijeđao da će joj puknuti šamar i da će joj zavitlati nešto u glavu rekao je i dodao kako je agresivna bila Ana, ali i Antonio. S Matijom se nakon izlaska čuo bivši stanar Danijel Tomić Zebo (24). Youtuber iz Slavonskog Broda ispričao nam je da je Duda trčala i za njim. - To nije radila jer me htjela opsjedati, nego da bih joj ja provaljiva­o fore - kaže Zebo. Kaže kako u kući nije vidio “valjanje po krevetu” i da to nije uočio ni na malim ekranima, iako gotovo svaki dan prati bivše sustanare. - Nemam pojma, možda su neki krivo zaključili - rekao je Zebo, koji je s lažnom obitelji Ban, koja je prije toga bila u tajnoj kući, proveo tjedan dana. Nakon što je vidio kako izgleda Dubravkin suprug, Marijan je donio zaključak. - Oženio ju je samo zbog papira - izjavio je Marijan, a Dubravka je poludjela i poručila mu da je “jadan”.

 ??  ?? PRATI TRENDOVE Dubravka se u BB kući ističe modnim izričajem, a voli nositi Zigmanove kreacije
PRATI TRENDOVE Dubravka se u BB kući ističe modnim izričajem, a voli nositi Zigmanove kreacije
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia