24sata

Iako su jučerašnje temperatur­e pale debelo ispod ništice, bivšeg stanara Big Brother kuće i youtubera Danijela Tomića Zebu (24) iz to nije omelo da se gol zavali u snijeg. Pričekao je podnevno sunce kad se temperatur­a ipak “digla” na -8.

-

- Slikao me je susjed doma u dvorištu u Slavonskom Brodu. Ne samo da sam se bacio u snijeg, nego sam se do sada stotinu puta iz zafrkancij­e znao gol valjati po njemu. Pa i nije bilo toliko hladno, samo minus osam stupnjeva - rekao nam je Zebo, koji je nadimak dobio još u osnovnoj školi. Kako nam je ispričala njegova mama Željka, u školi su mu od hladnoće ozeble ruke pa su ga djeca prozvala Zebo. Brođanin se proslavio skečevima koje je snimao s bakom Anicom (75), dok joj iz Centra za socijalnu skrb to nisu zabranili. Smatrali su da Anica, koja od njih prima naknadu, dodatno zarađuje putem YouTubea, a nije im se dopalo ni bakino psovanje na snimkama. Zebo kaže da baka privatno ne psuje, ali kad su snimali, uvijek se pridržaval­a

scenarija. U početku nije htjela psovati, no kasnije je podlegla popularnos­ti. - Baka je bolesna. ‘Stisla’ ju je astma od koje boluje već pet godina pa je sad pazim - rekao je Tomić, kojemu je želja vratiti se u izolaciju. Kaže da je poslao i prijavnicu, ali zna da ga neće primiti natrag, unatoč tome što su mu ljudi govorili da im je bio najzanimlj­iviji kandidat “unutra”. Njegovoj djevojci, čije ime ne želi otkriti, ne smeta Zebina vojska obožavatel­jica. Kaže kako imaju povjerenja jedno u drugo. - Izlazim samo sa svojom djevojkom, a na moje obožavatel­jice se ne ljuti jer jedno drugome potpuno vjerujemo - govori Tomić. Baki Anici sviđa se unukova djevojka. Ipak, “bakota” je oprezna kad su djevojke u pitanju. - Te današnje cure ne bi baš radile. Najbitnije im je da imaš novčanik pun love - ispričala nam je Anica. Nakon što je izašao iz BB kuće, Zebo će nastaviti osmišljava­ti i pisati scenarije te snimati zabavne videe. - Baš se planiram ovaj tjedan zaletjeti do Bosne s prijatelji­ma Mecom i Omčom kako bismo snimili neki dobar video. Spreman sam sve napraviti samo da nasmijem ljude - otkrio je svoje planove Zebo, koji trenutačno marljivo radi na novom scenariju.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia