24sata

L ZA PAMĆENJE

HNK OVACIJAMA ISPRATILA POBJEDNIKE VEČERNJAKO­VE RUŽE KOJE SU ODABRALI ČITATELJI

-

zadovoljst­vo - rekao je Molnar. Večernjako­vu ružu za radijsku osobu godine osvojio je Mladen Kušec. - Nisam vjerovao da ću osvojiti Ružu. Kolege koji su snimali političare danas su nestali, a moja djeca imaju pedeset godina, ali i danas me se sjećaju. Od 1962. nisam stao sa radom, osim kada sam bio u bolnici, a i tada sam bježao kako bih vodio emisiju - ispričao je Kušec nakon čega se gledalište­m zagrebačko­g HNK prolomio pljesak publike. Glazbenico­m godine proglašena je Zdenka Kovačiček. - Odnijet ću ovaj trofej na jedno tajno mjesto, gdje nema zavisti i zla, tamo gdje se još uvijek sluša klasični jazz - ispričala je Kovačiček. reprezenta­ciju. - Ne mogu vam obećati da ćemo biti prvaci, ali mogu reći da ćemo dati sve od sebe - rekao je Dalić koji je uručivao nagradu za TV osobu godine. Čitatelji Večernjeg lista izabrali su Zorana Šprajca, a nagradu je preuzela urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić koja je zahvalila svima koji rade na emisiji. Publiku su na početku dodjele ‘zagrijali’ riječki rokeri iz benda Let 3 kojima su se na pozornici pridružili Splićani iz TBF-a. Spektakula­rnim nastupom goste je oduševila legendarna diva Josipa Lisac dok je Franka Batelić zapjevala pjesmu ‘ S tobom’ kojom je najavljiva­la svoj povratak na estradu.

 ??  ??
 ??  ?? Ana Begić na bini je ispričala kako joj je nepoznati obožavatel­j ostavio pismo u kojem moli Zlatka Dalića da “prerošta”
nogometnu
Ana Begić na bini je ispričala kako joj je nepoznati obožavatel­j ostavio pismo u kojem moli Zlatka Dalića da “prerošta” nogometnu
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia