24sata

Pet najvećih tučnjava na košarci u nas

KAOS Udarci šakom u nos, krvave glave, tučnjave s navijačima... Svega je bilo

-

Rawle Marshall Siniša Štemberger

KRVAVA GLAVA Tučnjava Cibonina Rawlea Marshalla i Splitova Siniše Stemberger­a bila je 2008. na Gripama. Umjesto da prihvati Štemberger­ovu ruku isprike zbog nenamjerno­g lakta, Marshall ga je grubo ga odgurnuo pa su se ubrzo našli u klinču. Pljuštali su udarci šakama s obje strane, a Štemberger je napustio parket krvave glave.

Marko Tomas - navijač Cibone

KAO ERIC CANTONA Utakmica je završila. Cibonini igrači počeli su slaviti trofej nakon pobjede protiv Cedevite u Kupu Krešimira Ćosića 2013. , a Cedevitin igrač Marko Tomas zaletio se na drugi kraj parketa, popeo se na tribinu i nokautirao navijača Cibone. Prema riječima svjedoka, taj je navijač cijelu utakmicu provocirao Tomasa.

Josip Sesar Arijan Komazec

TUČNJAVA LEGENDI Najprije je Arijan Komazec usred dvokoraka laktom, kao nehotice, pogodio Sesara u glavu i slomio mu nos, barem je Sesar tako kasnije tvrdio. S takvom ozljedom nosa Sesar se vratio u igru i pri prvom idućem napadu pogodio Komazeca šakom u glavu u trenutku kad je ovaj kretao prema košu.

Nikša Prkačin - Siniša Kelečević

ČESTITKA, PA ŠAKA Nakon velike pobjede nad Cedevitom, sportski direktor Cibone Nikša Prkačin ispred Male dvorane Doma sportova nokautirao je bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića! Dogodilo se to 2012. On mu je pružio ruku kako bi mu čestitao na pobjedi, a Prkačin ga je iz čista mira udario šakom u glavu. Kelečević je 10-ak minuta ležao do dolaska hitne pomoći.

Siniša Štemberger - Marijan Mance

OPET ON! Siniša Štemberger je zakasnio na trening riječkih košarkaša, a kad mu je trener Mance prigovorio, ovaj ga je udario šakom. Bilo je to u listopadu 2016. Mance je završio na parketu Centra Zamet zakrvavlje­noga nosa, a potom i na dodatnim pretragama, dok je Štemberger­u određena zabrana pristupa dvorani.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia