24sata

POŠALJITE VIC I OSVOJITE 500 KUNA!

-

ZBOG BALONA

Dvoje mladih srelo se u parku i došlo do prvog poljupca. Odjednom kaže ona: - Oh, pa gdje si se naučio tako ljubiti? - Gledaj, po cijeli dan pirim balone mom mlađem bratu.

KRAJNJE VRIJEME

Pita učiteljica učenike: - Koje je to vrijeme kad je kažem ja se udajem? A iz zadnje klupe odgovara Ivica: - Krajnje!

NESVAKIDAŠ­NJI DORUČAK

Stajala je u kuhinji i pripremala naš uobičajeni doručak - meko kuhana jaja i prepečenac. Na sebi je imala samo majicu u kojoj je spavala. Kad sam ušao u kuhinju, okrenula se i rekla: - Odmah moramo voditi ljubav! Oči su mi se zažarile i pomislih: - Sanjam li ili je ovo moj sretan dan?! Da ne bih izgubio ni trenutka, zgrabio sam je i odmah polegao na kuhinjski stol. Kad je sve bilo gotovo, rekla je: - Hvala, i opet se okrenula štednjaku s majicom još uvijek oko vrata. Sretan, iako vidljivo zbunjen, upitao sam je: - Zašto se zahvaljuje­š? Rekla je: - Sat za meko kuhanje jaja je pokvaren!

SNALAŽLJIV­OST

Pita Haso novu dragu: - Hoćemo li na ćevape ili pljeskavic­u? A ona zgroženo kaže: - Bolan, ti ne znaš, ja sam vegetarija­nka! Haso hladnokrvn­o odgovara: - Nema problema, bona, ispred restorana je odličan travnjak!

SAVRŠENI VIKEND

Pričaju suprug i žena: - Hajde da sebi priuštimo jedan lijepi vikend. - Hajde, može, super ti je ta ideja. - Ništa onda, vidimo se u ponedjelja­k.

ŠTREBERSKI

Razgovaraj­u dva štrebera: - Kako stojiš s djevojkama? - Kao s policijom. - A kako to? - Niti ih diram, niti one mene diraju.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia