24sata

ONE ĆE TJEŠITI NIGERIJCE NAJVEĆA PODRŠKA NAKON ŠTO IZGUBE...

NIGERIJSKE WAGSICE Bolje polovice Nigerijaca nestrpljiv­o iščekuju Svjetsko prvenstvo, a nakon utakmice tugovat će sa svojim odabranici­ma...

- Piše: TONIA MALIĆ

Dok će iz soba Vatrenih nakon svake utakmice na Svjetskom prvenstvu odzvanjati zvukovi Play Stationa i kartanja, iz spavaćih soba nigerijske reprezenta­cije čut će se glasni uzdasi i ‘‘drmanje’’ kreveta. Naime, Nigerija je jedina momčad čiji nogometaši sa svojim suprugama, djevojkama i ljubavnica­ma mogu provoditi slobodno vrijeme. Žene i djevojke nogometaša često privlače poglede ljubitelja ‘‘najbitnije sporedne stvari na svijetu’’ svojim fantastičn­im izgledom. Osim nogometnih tema, javnost se ovih dana zanima i za privatne pojedinost­i o natjecatel­jima na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Rusiji. Mlada nogometna zvijezda Alex Iwobi (22) bio je u turbulentn­oj četverogod­išnjoj vezi s blogericom i manekenkom Clarissom Juliettom. Iako su nekoliko puta prekidali, uvijek su se vraćali jedno drugome. Prije godinu dana Alex je kupio sebi pozlaćeni Mercedes. No tu nije stao. Svoju tadašnju djevojku Clarissu iznenadio je pozlaćenim Lamborghin­ijem. Manekenka je odmah fotografij­u objavila na društvenim mrežama uz dubokoumni opis.

EMENIKEOVE MANEKENKE

- Novac ipak kupuje snove napisala je Clarissa i izazvala ‘‘lavinu’’ negativnih komentara. Njegov kolega, branič nigerijske nogometne reprezenta­cije Brian Idowu, inače rodom iz Rusije, (26) već neko vrijeme ljubi lijepu Ruskinju Katerine Zagorulko. Mladi par na društvenim mrežama često objavljuje fotografij­e s raznih putovanja po svijetu. Iskusni napadač Emmanuel Emenike (31) slab je na zgodne manekenke. Iza sebe već ima propalu dugogodišn­ju vezu s Ezinnom Akudo Anyaohaom, koja je umalo završila brakom. Nestašni Emanuel nije se htio držati one ‘‘dok nas smrt ne rastavi’’ pa je ubrzo ‘‘bacio’’ oko na djevojkinu kolegicu, svoju sadašnju ženu Iheomu Nnadi (23). Par se vjenčao ove godine, a fotografij­e skladnog života često dIjele sa svojim pratitelji­ma na društvenim mrežama.

 ??  ?? HVALI SE: NOVAC IPAK KUPUJE SNOVEFATAL­NA JULLIETTA Clarisse Jullietta često objavljuje provokativ­ne fotografij­e na svom Instagram profilu, na kojem ima više od osamdeset tisuća pratitelja. Voli se hvaliti luksuznim životom i skupocjeni­m krpicama.
HVALI SE: NOVAC IPAK KUPUJE SNOVEFATAL­NA JULLIETTA Clarisse Jullietta često objavljuje provokativ­ne fotografij­e na svom Instagram profilu, na kojem ima više od osamdeset tisuća pratitelja. Voli se hvaliti luksuznim životom i skupocjeni­m krpicama.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? GLASNA NAVIJAČICA Lijepa Ruskinja ljubav svog života, Briana Idowua, upoznala je u rodnom mjestu svog odabranika, Saint Peterburgu. Keterine nestrpljiv­o iščekuje prvenstvo, a kako kaže, bit će najglasnij­a navijačica.
GLASNA NAVIJAČICA Lijepa Ruskinja ljubav svog života, Briana Idowua, upoznala je u rodnom mjestu svog odabranika, Saint Peterburgu. Keterine nestrpljiv­o iščekuje prvenstvo, a kako kaže, bit će najglasnij­a navijačica.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia