24sata

Više od osam tisuća posjetitel­ja u nedjelju je došlo na Lidlov Grill&Chill event na Jarunu u potrazi za ukusnim ručkom za samo 20 kuna te odličnom glazbom uz Magazin i Crvenu jabuku.

-

U novom broju Auto starta u prvom licu donosimo impresije s prvih vožnji automobila koji dolaze ili su tek stigli na naše tržište. Vozili smo redizajnir­ani Mercedes C-klase, isprobali smo Fiestu ST. Kroz našu testnu rubriku prošli su i KIA Stinger, Renault Clio R.S. 18, Opel Grandland X te Opel Astra. U temi broja pročitajte zašto imamo autoceste po kojima je vožnja najskuplja u Europi. Središnji događaj bilo je Lidlovo natjecanje u roštiljanj­u - čak 10 timova iz cijele Hrvatske odabrano je na nagradnom natječaju na Facebooku. Prvo mjesto osvojila je ekipa Zekeri iz Zagreba, a kući su ponijeli godišnju zalihu mesa u Lidlu u obliku bona od 10.000 kuna te druge

 ??  ?? Uz modne editorijal­e i stranice na kojima ćeš naći trendi lookove, tu su i nova beauty pravila uz koja ćeš zasjati ovoga ljeta na plaži i mamiti sjajnom kosom. Za vas smo u novom broju miss 7 pripremili pregršt zanimljivo­g sadržaja na čak 276 stranica.
Uz modne editorijal­e i stranice na kojima ćeš naći trendi lookove, tu su i nova beauty pravila uz koja ćeš zasjati ovoga ljeta na plaži i mamiti sjajnom kosom. Za vas smo u novom broju miss 7 pripremili pregršt zanimljivo­g sadržaja na čak 276 stranica.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia