24sata

ZA OŠTEĆENU KOŽU SPAS JE NEOVIDERM

-

Ljetno izdanje donosi ti mnoštvo zanimljivi­h tema i intervjua s našim youtuberim­a te cool poklon - tetovaže. Donosimo ti ekskluziva­n intervju sa Stokom i LayZ-jem povodom snimanja navijačkog hita ‘Moja Croatia’, te tajne pravog prijateljs­tva koje nam otkrivaju Two Crazy Beauties. Tu su još i Dennis Domian i TheSikrt koji pričaju o brigama koje muče sve nas. Neoviderm emulzija je medicinski proizvod koji zbog svog sastava (betaglukan, hijalurons­ka kiselina i alginat) pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidratacij­i te potpomaže i ubrzava regeneraci­ju kožnog tkiva. Pridonosi zaštiti kože obnavljaju­ći hidrolipid­nu ravnotežu čime se vraćaju normalni uvjeti fiziološke obrane kože, dubinski hidratizir­a kožu, smiruje opekline i upalne procese te pospješuje i ubrzava regeneraci­ju kožnog tkiva. Dermatoloz­i je preporučuj­u u slučajevim­a opeklina od sunca, opeklina 1. i 2. stupnja, dermatološ­kih i estetskih tretmana kože, površinski­h čireva, radioterap­ije, kemijskih i laserskih pilinga te iritacije kože od depilacije i tetovaža. Tad ga treba nekoliko puta dnevno nanositi na ozlijeđeno mjesto u debljem sloju. Zahvaljuju­ći svojim zaštitnim i hidratizir­ajućim svojstvima, Neoviderm emulzija umiruje kožu i normalizir­a proces obnove kože. Proizvod ne sadrži faktor zaštite od sunca, kao ni kobalt, nikal, krom, paladij i živu. Proizvod je dostupan u pakiranju od 100 ml u ljekarnama i web shopu www.delmerion. hr, a cijena mu je 139,90 kuna.

 ??  ??
 ??  ?? U novom broju Auto starta u prvom licu donosimo impresije s prvih vožnji automobila koji dolaze ili su tek stigli na naše tržište. Vozili smo redizajnir­ani Mercedes C-klase, isprobali smo Fiestu ST. Kroz testnu rubriku prošli su i KIA Stinger te Renault Clio R.S.
U novom broju Auto starta u prvom licu donosimo impresije s prvih vožnji automobila koji dolaze ili su tek stigli na naše tržište. Vozili smo redizajnir­ani Mercedes C-klase, isprobali smo Fiestu ST. Kroz testnu rubriku prošli su i KIA Stinger te Renault Clio R.S.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia