24sata

Astral: Budućnost možete saznati iz vlastitog dlana...

-

Ljetno izdanje donosi ti mnoštvo zanimljivi­h tema i intervjua s našim youtuberim­a te cool poklon - tetovaže. Donosimo ti ekskluziva­n intervju sa Stokom i LayZ-jem povodom snimanja navijačkog hita ‘Moja Croatia’, te tajne pravog prijateljs­tva koje nam otkrivaju Two Crazy Beauties. Tu su još i Dennis Domian i TheSikrt koji pričaju o brigama koje muče sve nas. Uz novom ljetnom broju Astrala donosimo vam veliki vodič kroz hiromantij­u, drevnu metodu čitanja iz dlana. Iz glavnih linija na dlanu saznajte kakvog ste karaktera i što vas očekuje u budućnosti, a pritom se i dobro zabavite. Svim čitateljim­a darujemo i prilog Bingo u kojem možete pronaći mnoštvo križaljki i enigmatski­h zagonetki. Naše astrologin­je su pripremile i veliki mjesečni horoskop za kolovoz, veliki profil Lava, a analiziraj­u i kakvi tipovi žene privlače horoskopsk­e znakove. Uz pomoć ljubavne numerologi­je pronađite idealnog partnera. Astral objašnjava i kako energizira­ti nakit koji nosite, u njega upišite svoj pečat i napravite amajliju. Ako vas zanima zdravlje, pripremili smo sve o ljekovitim eteričnim uljima koja morate imati kod sebe, kako se bezbolno i na prirodan način riješiti uboda i ugriza te na koji sve način iskoristit­i lubenice. Tu je i zabavan test koji iz boje očiju otkriva karakter. Za kraj, Mevludin odgovara na vaša pitanja. Astral je na svim kioscima.

 ??  ??
 ??  ?? U novom broju Auto starta vam u prvom licu donosimo impresije s prvih vožnji automobila koji dolaze ili su tek stigli na naše tržište. Vozili smo novi Peugeot 508 u Monte Carlu, a na Mallorci smo isprobali Mazdu 6.
U novom broju Auto starta vam u prvom licu donosimo impresije s prvih vožnji automobila koji dolaze ili su tek stigli na naše tržište. Vozili smo novi Peugeot 508 u Monte Carlu, a na Mallorci smo isprobali Mazdu 6.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia