24sata

Frontalno se zabio u kamion u Samoboru, troje ljudi poginulo

NASTAVAK CRNOG NIZA Bio je jak sudar kad se čuo do moje kuće, udaljene 300 metara, rekao je mještanin Bobovice u kojoj se dogodila nova nesreća

- Piše: IVAN PAVIĆ

Čulo se naglo kočenje, a onda i udarac. Bio je očito jak sudar kad se čulo do moje kuće koja je gotovo 300 metara od mjesta nesreće, priča nam mještanin Bobovice kod Samobora, gdje je jučer oko podne u sudaru kamiona i automobila poginulo troje ljudi.

Jučer nešto iza podneva kami- on kutinskih registraci­ja na čvorištu Bobovica kod Samobora kretao se ka autocesti. Automobil marke Alfa Romeo zagrebački­h registraci­ja odjednom je prešao punu liniju te se frontalno zabio u kamion. U sudaru je poginula mlađa putnica koja se vozila na stražnjem sjedalu, a još dvije osobe su naknadno podlegle teškim ozljedama. Prednji kraj automobila u nesreći je ostao u potpunosti smrskan, pa su ozlijeđene vadili i vatrogasci. Prema neslužbeni­m informacij­ama u automobilu se vozilo troje ljudi. Zbog očevida cesta prema Samoboru bila je zatvorena, a promet se preusmjera­vao preko obližnjeg sela Gradna i kroz sam grad. Mještani nam kažu kako ovo nije prvi put da se nesreće događaju na ovom čvorištu te da vozači često sijeku zavoje. - Tu nema nikoga. Nema kuća. Samo je polje i ulaz na autocestu. Tu se znaju jako brzo voziti. Često sijeku zavoj i prelaze preko pune linije i eto onda što se dogodi. Ne znam što bih rekao - priča nam mještanin koji živi u blizini i koji je nakon dolaska policije i Hitne otrčao do mjesta nesreće. - Automobil je bio praktički uništen. Morali su doći i vatrogasci iz Samobora kako bi izvukli unesrećene. Koliko sam čuo stariji par koji se vozio naprijed je preživio sudar, a poginula je djevojka koja sjedila iza. Strašno je bilo za vidjeti - dodao je. Zašto je vozač automobila prešao u suprotni trak utvrdit će policijski očevid, koji do zaključenj­a broja nije završio.

 ??  ?? SMRSKAN Prednji kraj auta u nesreći je u potpunosti uništen. Ozlijeđene su morali izvaditi vatrogasci
SMRSKAN Prednji kraj auta u nesreći je u potpunosti uništen. Ozlijeđene su morali izvaditi vatrogasci

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia