24sata

TALNA BARBI: ET BIH U FARMU

IZGUBILA JE VIŠE OD 20 KILA Sudionica prošle sezone ‘Farme’ u emisiji je upoznala Tomislava s kojim se zaručila, ali su kasnije prekinuli. Istaknula je kako je i dalje u kontaktu s farmerima...

-

priča Barbara. Javnost ju je prozvala “fatalnom Barbi” jer su se svi momci okupljali oko nje. - Dečki kažu da ih privlači način na koji s njima razgovaram. Podrška sam im u svemu i pravi prijatelj. Kažu mi da sam slatka i da imam prekrasne oči. Ali vrlo sam prizemljen­a i zapravo sebe ne smatram fatalnom osobom - rekla je svojedobno bivša farmerica. Velikogori­čka knjigovotk­inja ističe da je s dugogodišn­jim dečkom Matijom Jankovićem prekinula prije ulaska u show, u kojem je upoznala Tomislava Crnčevića (31). Zaljubili su se “preko ušiju”. Na imanju je privukla i vrtlara Kristijana Nikšića (25). - To mi je bio šok i to me zbunilo - kaže Barbara. Kod Tomislava ju je prvo privukao izgled, pa onda karakter. Čista su suprotnost, cijelo je vrijeme govorila Barbara. - Ja sam mirnija i povučenija. On je hiperaktiv­an. Ja dobro razmislim prije nego nešto izgovorim, a on s druge strane svima kaže u lice što misli. Mislim da se kuži o čemu pričam - našalila se Peterčić. Barbara i Tomislav postali su prvi domaći par koji se zaljubio i zaručio u reality showu. Ispočetka su se pogledaval­i, onda su dugo pričali, a zatim su uslijedili dodiri i poljupci. Barbara ističe da nije bilo seksa jer to nije za oči javnosti. Nešto takvo si nikad ne bi dopustila jer bi je obilježilo zauvijek, a ona je ipak osoba koja pazi i razmišlja o budućnosti. Njezina obitelj, dodaje, dobro je prihvatila zaruke. Ipak, ljubav je nakon nekoliko mjeseci “pukla”, a njezin dotadašnji dečko sve je objavio na društvenim mrežama.

 ??  ?? - Bogu hvala, riješio sam se muke. Nisam više u vezi, nema više maltretira­nja - napisao je Tomislav. Njegovi prijatelji i obožavatel­ji bili su šokirani. Neki nisu vjerovali da je prekinuo s Barbarom, a drugi su mu čestitali na odluci. Unatoč pričama, kaže, sa svima je ostala u kontaktu i odlično se slažu. - Čujem se sa Sarom, Larom, Kikijem, Goranom... Ma stvarno se trudimo da se vidimo iako svatko od nas ima neke svoje obveze pa nas uvijek nešto koči. Uspijemo izaći i svi se družimo - zaključila je Barbi.
- Bogu hvala, riješio sam se muke. Nisam više u vezi, nema više maltretira­nja - napisao je Tomislav. Njegovi prijatelji i obožavatel­ji bili su šokirani. Neki nisu vjerovali da je prekinuo s Barbarom, a drugi su mu čestitali na odluci. Unatoč pričama, kaže, sa svima je ostala u kontaktu i odlično se slažu. - Čujem se sa Sarom, Larom, Kikijem, Goranom... Ma stvarno se trudimo da se vidimo iako svatko od nas ima neke svoje obveze pa nas uvijek nešto koči. Uspijemo izaći i svi se družimo - zaključila je Barbi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia