24sata

ZASLUŽIO JE ŠPALIR

Modrića će u subotu pozdraviti i prepuni Bernabeu, a zaslužio je Luka i špalir od igrača Reala i Atletica

-

Dok je Kaka osvajao nagradu za najboljeg igrača svijeta te 2007. godine, Luka je igrao za Dinamo, osvajao naslove hrvatskog prvaka, borio se za proljeće u Europi i sanjao da jednoga dana zaigrati za neki veliki europski klub. San mu se ostvario, ne samo da je zaigrao za veliki klub, nego i najveći na svijetu. Real iduću domaću utakmicu igra u subotu protiv Atletica na Santiago Bernabeu. Luki će zapljeskat­i 80.000 navijača “kraljevsko­g kluba”, a možda ga u špaliru prije početka gradskog derbija dočekaju i igrači. Zaslužio je sve počasti zbog svega što je napravio u ovoj sezoni. Uzeo je tri velike nagrade, a nada se da će uzeti i onu najveću. Naravno, radi se o Zlatnoj lopti France Footballa, i na nju cilja.

I ĆIRO JE ZAPLAKAO

- Ovo je nešto veličanstv­eno, Luka može biti uzor budućim naraštajim­a Hrvata. Pokazao je kako iz jedne neimaštine i svega što je prošao napraviti nešto veliko, najveće. On je na tronu, najbolji je na svijetu i to je nešto za što mu se moramo nakloniti - rekao nam je Ćiro Blažević, koji je jako emotivno proživio ceremoniju u Londonu. - Kad sam vidio da Luka priča o Bobanu i da Zvonimir zbog toga plače, i ja sam

morao zaplakati. I mene su preplavile emocije - kaže Ćiro, koji kaže kako će se vječno moći pričati o tome tko je najveći hrvatski igrač svih vremena. - Napravio je Luka puno, ali naravno da se može raspravlja­ti o tome je li najveći - završio je legendarni Ćiro.

LUKI ŽAO ŠTO NIJE DOŠAO MESSI

Jučer je Luka bio na treningu Reala, njegova momčad već danas igra protiv Seville u prvenstvu. U noći na utorak vratio se iz Londona sa svojim suigračima Sergijom Ramosom, Marcelom, Raphaelom Varaneom i Thibautom Courtoisom, koji su bili uvršteni u najbolju momčad svijeta. Zajedno s ostalim igračima na treningu se fotografir­ao s nagradama koje su osvojili u Londonu. Luka je prilikom glasovanja bodove dao Raphaelu Varaneu, Cristianu Ronaldu i Antoineu Griezmannu, ali ne i Messiju, koji je upravo Modriću dao maksimalni­h pet bodova. - Nisam to znao, drago mi je da mi je dodijelio pet bodova rekao je Modrić i dodao: - Messi je zajedno s Ronaldom jedan od najboljih, no potrebno je na umu imati posljednju sezonu. Ove godine sam tako glasovao i vjerujem da je to pošteno. Luki je jako žao što Messi i Ronaldo nisu bili na dodjeli nagrada za igrača godine.

 ??  ?? 25MILIJUNA EURA vrijednost je Luke Modrića prema Transferma­rktu u ovom trenutkuS REALOM IMA UGOVOR DO 2020. GODINE
25MILIJUNA EURA vrijednost je Luke Modrića prema Transferma­rktu u ovom trenutkuS REALOM IMA UGOVOR DO 2020. GODINE

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia