24sata

Jovica: Moja Nikolina je izmislila da ima dečka

LJUBAVNI TROKUT? Pjevačica se hvali da ljubi Luku, a začuđeni Jovica uvjeren je da Nikolinin novi dečko uopće ne postoji

- Pišu: D. GAŠČIĆ, H. IVANKOVIĆ

PLANIRA VJENČANJE

Nikolina me i dalje voli te sam jedini muškarac u njezinu životu, ushićeno nam je jučer rekao Josip Ćitarović (34).

Farmer iz Benkovca začudio se kad je u jučerašnje­m izdanju 24sata pročitao izjavu svoje djevojke Nikoline Cvek (26) kako njih dvoje više nisu zajedno.

- Istraživao sam malo Nikolinina novog dečka i otkrio kako taj Luka uopće ne postoji

- tvrdi Jovica. Sve popularnij­a pjevačica iz Pule, tvrdi nekadašnji kandidat showa “Ljubav je na selu”, izmislila je da ima novog dečka kako bi ga učinila ljubomorni­m. Nikolina, pak, s druge strane, kaže da o svojoj novoj ljubavi neće više pričati jer joj je žao Josipa.

- S Jovicom želim ostati u dobrim odnosima i ne želim ga više povrijedit­i, ali moram reći da ne razmišljam ni o djeci ni o vjenčanju s njim - kaže pjevačica. Jovica se s njezinom verzijom priče ne želi pomiriti.

- Ma dajte, molim Vas, kakav Luka. Pa on ne postoji. Svi znaju za njega, a nitko ga nije vidio - objašnjava farmer. Dok mu Nikolina ne dokaže da Luka postoji, vjerovat će svojem instinktu i boriti se, kako kaže, za njezino srce. - Vidjet ćete, uskoro će me ljubiti pred svima - uvjerava nas.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia