24sata

Čovjek-struja: ‘Žena mi ima električni orgazam’

ZADOVOLJNA Moja žena je sretna jer uvijek dobije električni orgazam, kaže Biba Struja

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Prvi put mi nije bilo ugodno zbog treme. Prolaze me lagani trnci, a cipele se sprže. Na 100.000 volti ću se priključit­i i u ‘Supertalen­tu’, neka Zagreb sjeva, najavio je Slaviša Pajkić (61).

Poznatiji pod nadimkom Biba Struja nekoliko je puta ušao u Guinnessov­u knjigu rekorda kad se “priključiv­ao” na jake voltaže. Neobični talent otkrio je u srednjoj školi, kad je učio za bravara, a kolegu iz razreda na praksi je stresla struja. - Počeo se tresti, nije mi bilo jasno. Pa sam ja probao i nije mi bilo ništa, rekao sam mu da laže i da me ne zafrkava. Onda je došao još jedan kolega te je njega isto počelo tresti - otkrio nam je Biba i nastavio: - Onda sam uzeo elektrode, stavio ih u utičnicu i ništa mi nije bilo. Uzeo sam žarulju i počela je svjetliti. Taman su naišla ona dvojica kolega i kad su to vidjeli, počeli su bježati. Rođen je u selu Poljane, u blizini Požarevca. Okolini nije bilo lako prihvatiti njegov talent.

BIBA JE OBITELJSKI NADIMAK

- Tad ne, ali danas je lakše. Biba je, inače, obiteljski nadimak, a meni nadošla i struja. Pa tamo da pitate za Slavišu Pajkića, nitko ne bi imao pojma tko je to, ali Biba struja, to je već druga priča - kaže. Vodili su ga i u Japan kako bi istražili njegov fenomen. - Rekli su mi da bi čovjeka poput mene imali pod nacionalno­m zaštitom. A fenomen sam jer nemam dva sloja kože i znojne žlijezde. Zbog toga mi problem predstavlj­a vrućina. Kad je pakleno, ne izlazim, osim u mokroj majici. Njegova sposobnost ima i dobrih strana. Uglavnom profitira supruga jer račune za struju ne trebaju, ali nije to sve.

RUKOVANJEM TRESAO DRUGE

- Što ću plaćati struju kad sam ja struja? Ima jedna stvar u kojoj uživa supruga, a to je električni orgazam - našalio se Biba. Nakon srednje škole otišao je u Njemačku, u kojoj je puno nastupao sa svojim “točkama”. Vratio se u Požarevac, u kojemu je strujnim umijećem liječio oboljele od artritisa. S roštiljem nema problema. - Ja sam najbrži roštilj, za desetak sekundi kod mene je sve gotovo. Testirali su u Njemačkoj mikrovalnu, brener i kuhalo. Bio sam najbrži - rekao je Biba te otkrio da kobasice koje u rukama ispeče i nisu baš najukusnij­e... - Pogotovo imaju čudan miris ako su malo previše masne. Biba ne bi bio Struja da u mladosti nije sposobnost­i koristio za razne nepodopšti­ne, pogotovo prilikom rukovanja s drugima. - Odustao sam jer su me ljudi upozorili da neki imaju slabo srce ili druge probleme - kaže nam za kraj.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia