24sata

Sreća u obitelji Kostelić: Janica je trudna, čeka sina

Veselimo se bebi koja će stići za nekoliko mjeseci, rekao nam je Ante Kostelić

- Pišu: V. KRAGIĆ-MARINIĆ, I. KOVAČIĆ

Iz doma obitelji Kostelić stižu predivne vijesti. Skijaška heroina Janica Kostelić (36) je trudna, potvrdio nam je to njezin otac Ante Kostelić. - Veselimo se bebi koja nam stiže u obitelj za par mjeseci - rekao nam je uzbuđeni Ante. On, baš kao i njegova supruga Marica, presretan je što će u njihovu obitelj uskoro stići treći unuk. - Jako se veselim što će nam u obitelj doći još jedan dečko - rekla je buduća majka Janica za magazin Story.

OBOŽAVA SVOJE NEĆAKE

Nakon uspješne skijaške karijere, u kojoj je osvojila sve što je bilo moguće osvojiti, Janica je danas zaposlena na mjestu državne tajnice za sport. U javnosti se, osim u službenim prilikama, jako rijetko pojavljuje, a tijekom cijele karijere odbijala je u javnost izlaziti sa svojim privatnim životom. Kad nije na poslu, vrijeme najradije provodi s užom obitelji. Kako doznajemo iz krugova bliskih Kostelićim­a, Janica je najbolja teta djeci njezina brata Ivice te s nećacima provodi svaki svoj slobodan trenutak. Ivica ima dva sina, Leona i Ivana s bivšom islandskom skijašicom Elin Kostelić. - Nema tog lošeg dana ili raspoložen­ja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenil­o cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu - rekla je prije dva mjeseca Janica i u tom razgovoru otkrila koliko se veseli i vlastitim potomcima: - Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijenit­i osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo - rekla je tad Janica, koja će uskoro i sama otkriti sve čari majčinstva.

OBAVEZE STAVLJA NA ČEKANJE

Njezini prijatelji kazali su nam kako su sigurni da će Janica biti sjajna i brižna majka. Proslavlje­na skijašica u zadnje vrijeme nekoliko puta viđena je u šetnji gradom i na večerama sa Zvonimirom Barišićem (35). Iza sebe ima i dvije duže veze. Prvo je četiri godine provela s roniocem Borisom Ivančićem, a zatim je ljubav našla u zagrljaju Nijemca Daniela Haimerlea. U javnosti je Janica, dakako, najpoznati­ja po svojim brojnim sportskim uspjesima s kojima nas je sve stotine puta uveseljava­la. Kako bilo, Janica će uskoro svoje obaveze u Ministarst­vu porta morati staviti na čekanje, jer je očekuje najljepša obaveza - majčinstvo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Supruga Marica i ja oduševljen­i smo što će nam u obitelj uskoro stići još jedan unuk, rekao nam je uzbuđeni Ante ‘Gips’ Kostelić
Supruga Marica i ja oduševljen­i smo što će nam u obitelj uskoro stići još jedan unuk, rekao nam je uzbuđeni Ante ‘Gips’ Kostelić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia