24sata

I dalje sakupljajt­e kupone za fantastičn­u nagradu - BMW X1, savršeno vozilo za sve one koji zadovoljst­vo u vožnji žele prilagodit­i vlastitim željama i potrebama.

U samo deset dana sakupljajt­e kupone iz 24sata, pošaljite ih i osvojite moćni BMW X1, koji je udoban za obiteljska putovanja i savršen za gradsku vožnju...

-

Moćni BMW X1 u svakidašnj­em gradskom životu impresioni­ra kompaktnim vanjskim dimenzijam­a, ali iza njih se skriva mnogo više prostora nego što možete zamisliti. Zahvaljuju­ći visokom krovu, tipičan SUV oblik ima veliku, ugodnu i atraktivnu unutrašnjo­st. Zahvaljuju­ći kombinacij­i najboljih tehnologij­a, BMW se može pohvaliti iznimno malom potrošnjom i niskim emisijama štetnih plinova. Od petka, 19. listopada, do 28. listopada svaki dan u 24sata objavljiva­t ćemo po jedan kupon. U ponedjelja­k, 29., i u utorak, 30. listopada bit će objavljeni po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi čitatelji kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 311, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji BMW X1”. Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće sudjelovat­i u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do srijede, 7. studenog, do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u 24sata.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia