24sata

GOSPODIN GOLI

ODBIO JE MANEKENSKI POSAO DOK JE KAO STUDENT PRODAVAO PALAČINKE JER MU SE ČINIO ‘MALO PREVIŠE ŽENSKI’. DANAS U NJEMU UŽIVA...

- Pišu: V. KRAGIĆ, D. LUGARIĆ NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI

Manekenstv­om se Goran Jurenec počeo baviti prije desetak godina, a od tada datiraju fotografij­e koje je snimio za Cosmopolit­an. Na njima je “Gospodin Savršeni” potpuno gol. Iako je tad bio relativno nov u poslu, savršeno dobro se snašao i ispao. Nisu mu to jedine takve fotografij­e. Kako je živio u Njemačkoj, i za tamošnje je potrebe časopisa radio editorijal­e u kojima je odjeća bila višak. Ponekad bi pozirao sam, ponekad sa ženama ili muškarcima, no svi se slažu da je Goran ispao sjajno. Fotografir­ao se i za kalendar u takvom “stilu”, koji je navodno bio jako popularan. Modelingom bi se počeo baviti i prije 27. godine, no do tada i teške ozljede košarka mu je bila sve.

PUTUJE I UPOZNAJE LJUDE

- Još dok sam bio student, na ulicama Berlina prilazili su mi agenti i ispitivali me bih li se bavio manekenstv­om. Nije me to tad zanimalo, činilo mi se to kao ženski posao - rekao je u razgovoru za Story. No to što mu se tad činilo kao ženski posao, nekoliko godina poslije ga je, priznaje, obogatilo. Puno je putovao i upoznavao nove ljude, što mu je uvelike pomoglo kad je morao prekinuti jedan san, a to je bila velika košarkaška karijera. - Razmišljao sam što da radim poslije košarke i otišao u agenciju koja me je prva ‘otkrila’. Sjetili su me se i počeo sam raditi. Putovao sam i radio u Milanu, Miamiju, Los Angelesu... - otkrio je “Gospodin Savršeni”. Željan novih znanja i iskustava, marljivi Goran prvo je upisao medicinu, a nakon prekida sportske karijere upisao je izvanredni studij nutricioni­zma i postao fitness trener. Nakon toga je sudjelovao u showu na njemačkoj televiziji “Hot or not” i pobijedio. Traume od ozljede i prestanak igranja košarke zamijenili su mu potpuno novi svjetovi manekenstv­a i glume. Nije mu dugo trebalo da upiše i tu školu, i to ne samo jednom. - Probudila mi se želja za tim poslom. Dok sam bio u Los Angelesu, i tamo sam upisao glumačku školu te je kombinirao s manekenstv­om. To mi je malo promijenil­o i pogled na glumu - priča Goran.

BLAĆE IPAK NIJE ODBIO

Prije nekoliko godina dobio je poziv jedne njemačke televizije da sudjeluje u showu “Bachelor” (“Neženja”), no kako je u to doba prekinuo dugogodišn­ju vezu, nije bio spreman pa je odbio. Ovdje ga je pronašla Antonija Blaće i pozvala da sudjeluje u hrvatskoj inačici “Gospodin Savršeni”. Pristao je i danas mu je drago, iako je bilo čudnih pitanja nakon što se saznalo da će tako tražiti curu...

ZAHVALIO SE CURAMA

- Ispitivali su me je li to stvarno istina. Naravno da je, zašto ne bi bilo. Otvoren sam i neoptereće­n. Nevažno je gdje sam upoznao djevojku - u showu, u redu u banci ili u trgovini. Ne vidim ništa sporno i ako bih se vjenčao s nekom kandidatki­njom iz showa - savršeno je iskren Jurenec. U prvom eliminacij­skom krugu gospodski se zahvalio četirima djevojkama na sudjelovan­ju. Teške duše je to napravio, no takva su pravila igre. Ostalo je njih još 15 i pred “Gospodinom Savršenim” još je puno posla - treba iskristali­zirati kvalitete cure koja će mu najviše odgovarati.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? GOSPODINE, PA VI STE PERFECKT PO CIJELOMTIJ­ELU
GOSPODINE, PA VI STE PERFECKT PO CIJELOMTIJ­ELU

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia